Connect with us

ALTE SPORTURI

Sport de Zilele Cetăţii Zalăului. GALERIE FOTO

Sălăjenii s-au “bătut” la mai multe ramuri, iar între musafiri au fost şi sportivi de peste graniţă!

La finele săptămânii trecute, în urbea de la poalele Meseşului a fost programat o serie de manifestări sportive, adică tenis de masă, tenis de câmp, box, handbal, volei, beach volei, fotbal, street bal, ciclism şi şah şi table pentru pensionari, cu ocazia ediăiei 2012 a “Zilelor Cetăţii”.

 Tenisul de câmp a deschis “balul” cu o săptămână înainte, la baza sportivă a Primăriei. La start au fost peste 40 de sportivi din mai multe oraşe, precum Zalău, Oradea, Baia Mare, Bistriţa şi Şimleu Silvaniei.

Tenisul de masă s-a jucat la sala de tenis din incinta Stadionului Municipal, cu sportivi din Zalău, Cehu Silvaniei, Bistriţa, Carei şi Cluj-Napoca. La juniori, primul loc a fost câştigat de zălăuanii Ştefania Paşca (fete) şi Farkas Szabolcs (băieţi), în timp ce Andrei Margin s-a impus la open.

La box, organizatorii au încercat un concurs inedit la Zalău, în aer liber, chiar pe stadion. Din păcate, ploaia a dat un „KO” boxerilor, astfel că competiţia a fost mutată la sala de box de la stadion, după primele cinci meciuri.

Sporturile de echipă – volei sau handbal – s-au jucat la Sala de sport „ Avram Iancu”, cu echipe de juniori de la CSS Zalău.

 Minifotbalul s-a jucat la Complexul Sportiv “Divino” cu şase echipe, respectiv Jandarmii, Pompierii, Armata, SRI, Primăria şi Finanţele. Pe locul 1 a fost ocupat de pompieri, urmaţi de Primariă, iar Jandarmii au terminat podium. La festivitate a fost şi primarul Radu Căpîlnaşiu, care a dat cupe şi diplome.

Pensionarii şi-au aţintiţi ochii şi mintea spre tabla de şah şi de table, iar jocurile au avut loc la sala CARP Sălaj, de la Zalău.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. TB

    7 August 2012 at 1:51

    La ce sporturi au participat sportivi din strainătate? Din conţinutul ştirii, nu reiese nimic în acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI