Connect with us

FOTBAL

O nouă ipoteză după meciul dintre Rapid Zimbor şi Agronova Dragu. “Arbitrul nu a fost lovit. A fost bruscat”, a spus observatorul Leontin Moga


Deşi ”centralul” Nicuşor Pop susţine în actele oficiale că a fost lovit, bruscat şi că i-a fost ”smuls” fluierul de către jucătorul Marian Silaghi, până la urmă acest caz are şi alte variante. Potrivit observatorului jocului, Leontin Moga –  cel care este şi secretarul AJF Sălaj –  arbitrul nu a fost lovit, a fost bruscat. În aceste condiţii şi Comisia de Disciplină a luat o decize ”blândă”, iar jucătorul de la Zimbor a fost suspendat doar 4 etape!!!


Partidă cu ”scântei” în Seria Est din Liga a V-a, jocul dintre Rapid Zimbor şi Agronova Dragu fiind întrerupt în minutul 75, după ce un jucător al gazdelor – Marian Silaghi – l-ar fi lovit, bruscat şi i-a sustras fluierul arbitrului Nicuşor Pop.

Toate aceste aspecte au fost trecute în foaia oficială de către ”centralul” jocului, însă până la urmă se pare că acest caz are şi alte variante.

Am dorit să aflăm şi părerea observatorului de la acest meci – tocmai secretarul AJF Sălaj –  şi potrivit celor relatate de Leontin Moga, Nicuşor Pop nu a fost lovit, ci doar bruscat!

Şi Comisia de Disciplină a judecat acest caz ca şi cum arbitrul ar fi fost doar bruscat, iar jucătorul Marian Silaghi a primit o suspendare blândă, de doar 4 etape.

”La începutul meciul, l-am atenţionat pe centralul Nicuşor Pop, cu privire la faptul că nu trebuie să lase jocul din mână ştiind rivalitatea dintre echipe. Arbitrul Nicuşor Pop nu avea niciun meci arbitrat până în etapa a VI-a, neparticipând la nicio şedinţă, necunoscând în totalitate fişa jocului. Menţionez că jucătorul Marian Silaghi a reproşat din primele minute arbitrului că este permanente agresat de unii dintre fundaşii de la Dragu, primul cartonaş galben venind abia în minutul 20, apoi 36, 53 şi 64, toate pentru atacuri imprudente ale jucătorilor din Dragu.Marian Silaghi a primit primul cartonaş galben în minutul 44 pentru proteste şi în minutul 75 al doilea cartonaş galben, tot pentru proteste, tot ca urmare a unor lovituri subtile, nefiind sesizate de centralul Nicuşor Pop. Seara, după joc, am fost anunţat de delegatul Liviu Ciucă că şase jucători au picioarele umflate, vânătăi, iar juniorul Răzvan Cucerzan are arcada spartă”, ne-a relatat Leontin Moga, care a mai subliniat un aspect foarte important. ”Arbitrul nu a fost lovit,a fost bruscat. Rog prin această sesizare toţi cei interesaţi să ia măsurile respective de organizare, disciplină şi responsabilitate”, a precizat observatorul.

Totodată, Leontin Moga a ţinut să facă şi unele precizări referitoare la Comisia de Arbitri Sălaj.

”Acest aspect focusat doar pe jocul Rapid Zimbor – Agronova Dragu sunt o parte mică din problemele organizatorice ale CJA Sălaj, care ar trebui să gestioneze situaţia”, a încheiat Leontin Moga

 

1600 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. gica

    10 October 2018 at 23:55

    domnule moga, dumneavoastra din care echipa ati facut parte la acest meci? / din declaratii (perlele) care le oferiti, sub nici o forma din cea din care ar trebui – adica cea a arbitrilor / sunt curios daca aceasi atitudine o aveti si la un joc din diviaza 3 unde sunteti proaspat promovat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL