Connect with us

ATLETISM

Sălăjeanca noastră de la Olimpiadă a eşuat în calificări

Sportiva originară din Zalău a ratat calificarea în faza superioară a cursei de 3.000 obstacole

 

Calificările pentru finala cursei de 3.000 obstacole au avut loc sîmbătă la amiază. La start au fost şi două atlete române, Cristina Iloc-Casandra şi Ancuţa Bobocel. Prima, zălăuanca noastră a fost programată în Seria a II-a, dar aerul de Londra nu i-a priit, astfel că ea a ocupat un modest loc 13, din 15 concurente! Cealaltă sportivă, Ancuţa Bobocel, a ocupat locul 6 în Seria a III-a, însă numai primele 4 sportive din fiecare serie s-au calificat în actul final, plus trei dintre celelalte, care au avut cel mai bun timp.

La ediţia trecută, de la Beijing, Cristina Iloc-Casandra a avut o evoluţie foarte bună, calificându-se în finală, unde a ocupat un loc de cinste, adică locul 5!

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Florin

    8 August 2012 at 19:46

    nu suna mai bine “Felicitari pt..” decat esuat??… ii nevoie de multa munca in tot si sa ajungi la olimpiada nu este usor.

  2. nicu

    9 August 2012 at 11:17

    BRAVO Florine! Asa ar trebui gandit, insa cine sa o faca ? Cei care sunt buni doar de gura insa n-au simtit pe propria piele ce inseamna performanta si care n-au facut nimin pentru performanta! E usor a da din gura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM