Connect with us

DIVIZIA A1

Andrei Spînu s-a accidentat şi ratează turneul de la Craiova


Voleibalistul a suferit o accidentare la gleznă în prima zi de la Cupa Municipiului Zalău şi a devenit indisponibil câteva săptămâni. El nu va face deplasarea la turneul din Bănie şi va rămâne acasă pentru recuperare


În perioada de pregătire, antrenorul Nikolay Jeliazkov s-a confruntat cu probleme şi nu a avut tot lotul la dispoziţie încă din luna august, când a avut loc reunirea echipei. Odată cu disputarea primelor jocuri amicale, au apărut şi problemele de sănătate la anumiţi jucători, iar Jani Jeliazkova s-a accidentat  la umăr şi nu a evoluat la turneul de la Dej.

El şi-a revenit după o săptămână şi a jucat atât în partidele cu Universitatea Cluj, cât şi la turneul de la Zalău. La Cupa Municipiului Zalău, un alt jucător de la formaţia sălăjeană s-a accidentat.

Este vorba de Andrei Spînu, care în meciul cu SCMU Craiova a călcat pe piciorul unui adversar în timp ce a aterizat după un blocaj la fileu şi şi-a luxat glezna. Voleibalistul a părăsit terenul cu ajutorul cârjelor şi a devenit indisponibil pentru turneul de la Craiova.

Spînu va rămâne acasă şi urmează să facă recuperare, iar antrenorul speră ca jucătorul să devină apt până la startul campionatului.

“Accidentarea lui Andrei Spînu la gleznă nu este atât de gravă pe cât am crezut. El va rămâne la Zalău, va face terapie şi îşi va continua recuperarea, nu va face deplasarea la Craiova. Nu ştim exact ce perioadă va sta departe de teren, dar cred că până la începutul campionatului va fi pregătit să joace. Dacă îl voi folosi sau nu, este o altă poveste, dar cred că el va fi pregătit atunci”, ne-a declarat antrenorul Nikolay Jeliazkov.

913 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1