Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher ratează startul sezonului


Experimentatul libero a acuzat încă din vară unele dureri la spate, iar acum se află într-un tratament care îi împiedică deocamdată revenirea la fileu


Deşi a ajuns la vârsta de 38 de ani, fostul internaţional mai are încă lucruri de arătat în teren.

“Prin Divizia A1, Feher poate juca liniştit şi după vârsta de 40 de ani, aproape chiar şi fără antrenament!?”, spunea acum ceva timp Marcel Doru Ţârle.

După cum a evoluat experimentatul libero şi în sezonul trecut la Galaţi, când l-a ţinut pe tuşă pe internaţionalul sârb Neven Majstorovic, cele spuse de fostul director executiv de la CS Volei Municipal Zalău se pot adeveri întru totul.

Fostul internațional are hernie de disc cervicală

Din păcate, însă, Adrian Feher a acuzat în această vară unele dureri la spate.

După ce a efectuat un RMN, doctorii l-au diagnosticat cu hernie de disc cervicală şi voleibalistul a urmat un tratament special.

Se părea că problemele medicale s-au rezolvat, astfel că jucătorul de la Arcada Galaţi a plecat cu echipa în cantonamentul de la Cheile Grădiştei.

După două două-trei zile, durerile au revenit şi accidentarea a recidivat. Ca urmare, tot tratamentul a trebuit să fie refăcut de la zero.

În aceste condiţii, jucătorul a pierdut stagiul montan, dar şi pregătirea specifică şi jocurile de pregătire.

Se recuperează la o clinică de specialitate din Bistrița

Adi Feher a strâns din dinţi şi a început un nou tratament la Centrul Fizio-Kinetoterapie şi Recuperare Medicală “Physiokinetic” de la Bistriţa, sub atenta supraveghere a doctorului Adrian Chirlejan.

“Fac tratamentul la o clinică unde am găsit condiţii exemplare, personalul medical este foarte serviabil şi drăguţ, iar doctorul care se ocupă de mine este extraordinar şi un adevărat profesionist. Am început să mă simt mai bine, iar numărul de medicamente a fost înjumătăţit. De marţi am început un tratament de 12 şedinţe cu elongaţii, iar apoi urmează refacerea. Eu sper să mă fac bine şi să revin în teren, dar nu mai repede de o lună”, a declarat Adrian Feher pentru Sportul Sălăjean.

Altfel spus, voleibalistul va rata cel puţin primele cinci etape, în care Galaţiul joacă împotriva formaţiilor CSM Câmpia Turzii, Steaua Bucureşti, Tricolorul Ploieşti (n.r. fosta campioană s-a retras), Ştiinţa Explorări Baia Mare şi SCMU Craiova.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean din 3 octombrie.

 

2236 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1