Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Seiko Zalău, de 8 ori pe podium la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional


Elevii lui Călin Marincaş au obţinut rezultate foarte bune la Naţionalele desfăşurate la finalul săptămânii trecute la Tomeşti, în judeţul Iaşi, reuşind clasări pe podium la categoria de vârstă cadeţi, atât la individual, cât şi în probele pe echipe


În perioada 28 – 30 septembrie, Sala Sporturilor din Tomeşti a fost gazda celei de-a XXVI-a ediţie a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional + Cupa României, competiţie destinată categoriilor de vârstă cadeţi, juniori, tineret şi seniori.

Întrecerea a propus mai multe probe individuale, precum şi probe pe echipe. La ediţia din acest an s-au înscris nu mai puţin de 131 de sportivi, reprezentanţi ai celor 31 de cluburi înscrise. De la o asemenea competiţie importantă, nu puteau lipsi delegaţiile din judeţul Sălaj.

Astfel, CS Seiko Zalău a deplasat la Tomeşti, judeţul Iaşi, un lot format din 8 sportivi şi anume, Solyom Szilard, Luca Ardelean, George Bighe, Nemeti Zoltan, George Gavriluţ, Lucas Matyas, Gabriel Ardelean şi Călin Marincaş, cel care a participat în competiţie în calitate de antrenor, deoarece din cauza unor probleme de sănătate nu a putut concura.

Chiar dacă este cel mai recent club de karate din oraş, Călin Marincaş a făcut o treabă foarte bună la CS Seiko Zalău şi rezultatele nu au întârziat să apară. Aşa a fost cazul şi la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de la Tomeşti.

Astfel, karateka sălăjeni de la CS Seiko Zalău au urcat de nu mai puţin de opt ori pe podium. Cel mai bun rezultat în competiţiile individuale a fost reuşit de George Gavriluţ, cel care a obţinut locul 1 în proba de Kata. În ceea ce privesc întrecerile pe echipe, să spunem că echipa formată din Solyom Szilard, Nemeti Zoltan şi George Gavriluţ a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului tot în proba de Kata.

“A fost o competiţie importantă, deoarece aici s-au făcut calificări pentru Campionatul European ce va avea loc în Slovenia, în luna decembrie”, ne-a declarat Călin Marincaş.


Rezultatele înregistrate de cadeţii de la CS Seiko Zalău:

Kumite echipe:

Locul 2: Solyom Szilard

Luca Ardelean

George Bighe

Locul 3: Nemeti Zoltan

George Gavriluţ

Lucas Matyas

 

Kata individual:

Locul 1: George Gavriluţ

Locul 2: Solyom Szilard

 

Kumite individual:

Locul 3: Solyom Szilard

 

Kate echipe:

Locul 1: Solyom Szilard

Nemeti Zoltan

George Gavriluţ

 

En-Bu:

Locul 2: George Gavriluţ

Matyas Levente

Locul 3:  Solyom Szilard

Luca Ardelean


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ARTE MARTIALE