Connect with us

DIVIZIA A1

Ultimul turneu de verificare pentru Volei Municipal Zalău, la Craiova


De joi şi până sâmbătă, gruparea de la poalele Meseşului paritcipă la Memorialului “Radu Zamfirescu” unde se va duela cu SCMU Craiova, Steaua Bucureşti şi “U” Cluj


Doar 10 zile au mai rămas până la startul campionatului din Divizia A1, dar Volei Municipal Zalău mai are ocazia să se pună la punct cu pregătirea tehnico-tactică şi să mai dispute câteva jocuri amicale.

Acestea vor avea loc de joi şi până sâmbătă, la Craiova, unde gruparea de sub Meseş participă la Memorialul “Radu Zamfirescu”. Volei Municipal Zalău se va duela cu SCMU Craiova şi Universitatea Cluj, pe care le-a mai întâlnit în perioada de pregătire, dar va avea ocazia să îşi testeze forţele şi cu Steaua Bucureşti, o grupare cu pretenţii la primele locuri şi în noul campionat.

În chiar primul meci, formaţia zălăuană va întâlni SCMU Craiova, joi, de la ora 16.00, urmând ca vineri să întâlnească Steaua Bucureşti.

Sâmbătă dimineaţă, formaţia zălăuană va juca cu Universitatea Cluj, pe care a învins-o de două ori acum două săptămâni, în cadrul unor amicale ce au avut loc la Zalău.

La Memorialul “Radu Zamfirescu”, antrenorul Nikolay Jeliazkov nu va putea conta pe Andrei Spînu, cel care va rămâne la Zalău pentru a se recupera după accidentarea la gleznă de săptămâna trecută.

“Vom continua să ne pregătim, iar la finalul săptămânii vom juca la ultimul turneu de pregătire, la Craiova. Cu siguranţă va fi mai greu decât la Zalău. Unul dintre motive va fi şi lipsa lui Andrei Spînu, pentru că vom fi nevoiţi să jucăm doar cu Gheorghiţă şi Mihalcea şi va fi greu şi pentru ei, pentru că nu am rezerve pentru ei. Dar, asta e. Va fi dicil, dar vom avea şansa să jucăm împotriva Craiovei, a celor de la Steaua, dar şi „U” Cluj, adversarii noştri din a treia etapă”, a spus Jeliazkov.


Programul Memorialului “Radu Zamfirescu”:

Joi:     Ora 16:00 SCMU Craiova – CSVM Zalău

Ora 18:00 “U” Cluj – Steaua Bucureşti

Vineri: Ora 11:00 CSVM Zalău – Steaua Bucureşti

Ora 13:00 SCMU Craiova – U Cluj

Sâmbătă: Ora 11:00 “U” Cluj – CSVM Zalău

Ora 13:00 SCMU Craiova –  Steaua


 

656 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1