Connect with us

TENIS

FOTO. Prezenţă numeroasă la Cupa de Toamnă Romtextil. CLASAMENT pe fiecare categorie


Nu mai puţin de 57 de sălăjeni legitimaţi sau nelegitimaţi au participat în weekend la cea de-a VII-a ediţie a tradiţionalei competiţii sponsorizate de firma SC Romtextil SRL Zalău


La finalul acestei săptămâni, Zalăul a fost gazda unui turneu tradiţional de tenis de câmp. Aici ne referim la Cupa de Toamnă Romtextil, competiţie ce a ajuns în acest an la cea de-a şaptea ediţie.

Astfel, timp de două zile, în perioada 29 – 30 septembrie, la Baza de Tenis a Primăriei municipiului Zalău au avut loc meciuri spectaculoase de tenis, care s-au desfăşurat datorită sponsorului principal, SC Romtextil SRL, precum şi ACS Sergiu Carp Tennis Club care au făcut posibilă disputarea acestei ediţii.

Competiţia a fost destinată exclusiv sălăjenilor, fie că a fost vorba despre sportivi legitimaţi sau nelegitimaţi, iar Andrei Brisc, cel care s-a ocupat de organizare a asigurat şi arbitri în scaune la meciuri.

Astfel, Cristian Banto, Eugen Pinzar, Daniel Martin, Oana Brisc, Bogdan Cuceu, Bogdan Szabo, Mihai Mercea si Liviu Petrean sunt voluntarii care s-au ocupat de arbitraj şi nu în ultimul rând, Andrei Brisc, desigur.

Eforturile organizatorilor au fost mari, însă turneul s-a desfăşurat fără incidente, toţi concurenţii fiind mulţumiţi de organizarea impecabilă.

Mai mult de atât, participanţii au putut urmări scoruri live, pe site-ul competiţiei, totul desfăşurându-se într-un mod profesionist, motiv pentru care toţi cei care s-au implicat în organizarea acestui turneu, merită aprecieri şi felicitări.

După cum spuneam mai sus, competiţia a fost destinată doar sălăjenilor şi s-a disputat la diferite categorii de vârstă, după cum urmează: sub 10 ani fete şi băieţi, 10 – 12 ani băieţi, 13 – 15 fete şi băieţi, 16 – 18 ani băieţi, seniori şi senioare la simplu, precum şi întreceri la dublu, la 14 ani baieţi, 15 ani fete şi seniori – senioare.

În total, la ediţia din acest an s-au înscris nu mai puţin de 57 de sportivi, cei mai numeroşi fiind de la CSM Zalău, 17 tenismeni, 15 au fost de la Palatul Copiilor Zalău, 11 de la CS ProTenis Şimleu, restul fiind de la ACS Tennis Pro Zalău (4), Tennis Play By Bogdan Cuceu (2), ACS Sergiu Carp Tennis Club (5) sau independeţi (3).

Să spunem că toate meciurile de la categoria de vârstă sub 10 ani au beneficiat de arbitri în scaun, de asemenea toate finalele, ceea ce înseamnă o organizare demnă de lăudat.

“După ultimele săptămâni în care am muncit enorm seară de seară, am pierdut nopţile stând şi organizând turneul, pentru a realiza ceva ALTFEL la nivelul judeţului Sălaj, pot spune cu bucurie că mi-am îndeplinit obiectivul. De asemenea, aş vrea să-i mulţumesc sponsorului SC Romtextil SRL, care de 7 ani se implică financiar în organizarea acestui turneu. Să nu uităm şi de cei 57 de jucători de tenis sălăjeni care au avut curajul să se înscrie. În acest context, vreau să le mulţumesc antrenorilor pentru că i-au încurajat să participe. Sper ca la Ediţia a VIII-a să realizez ceva şi mai inventiv, şi sper, totodată, că numărul sportivilor va fi mai mare, pentru că Sălajul are nevoie de cât mai mulţi practicanţi ai sportului alb”, a declarat Andrei Brisc.

Eforturile sportivilor au fost răsplătite de organizatori. Astfel, cei clasaţi pe primul loc în competiţiile de simplu au fost premiaţi cu o cupă, un tricou, o diplomă, un set de mingi şi o insignă. Cei de pe locul secund au primit cupă, diplomă, tricou, overgrip-uri şi insignă, cei de pe locul 3 primind cupă, trofeu, diplomă şi insignă. Cei din competiţia de dublu au fost premiaţi cu medalii şi diplome.

“Vreau să-l remarc pe Andrei Brisc, pentru că s-a implicat foarte mult în organizarea acestui turneu, a muncit mult, a mărit bugetul turneului cu procurare de cupe şi premii. Meciurile au avut arbitri în scaun precum la Campionatele Naţionale şi merită toate aprecierile”, ne-a spus Constantin Carp, directorul de organizare al turneului.


Clasament la Cupa de Toamnă Romtextil:

Sub 10 ani fete:

Locul 1: Ana Carp (CSM Zalău)

Locul 2: Giulia Lang (CSM Zalău)

Locul 3: Denisa Spătar (CSM Zalău)

Locul 3: Sara Cherecheş (CSM Zalău)

 

13 – 15 ani fete:

Locul 1: Ioana Lung (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 2: Mara Geiger (CS ProTenis Şimleu Silvaniei)

Locul 3: Cezara But (ACS Sergiu Carp Tennis Club)

Locul 3: Clara Marcus (ACS Sergiu Carp Tennis Club)

 

Senioare:

Locul 1: Andreea Mocan (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 2: Elida Oşan (CSM Zalău)

Locul 3: Liana Ciorba (Palatul Copiilor Zalău)

 

Sub 10 ani băieţi:

Locul 1: Tudor Criste (ACS Tennis Pro Zalău)

Locul 2: Patrick Bolduţ (ACS Tennis Pro Zalău)

Locul 3: Raymond Petrean (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 3: Lantos Peter (ACS Sergiu Carp Tennis Club)

 

10 – 12 ani băieţi:

Locul 1: Butas Casian (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 2: Andrei Hălmăjan (Tennis Play By Bogdan Cuceu)

Locul 3: Artur Forro (ACS Tennis Pro Zalău)

Locul 3: Denis Şumălan (Palatul Copiilor Zalău)

 

13 – 15 ani băieţi:

Locul 1: Alexandru Puiu (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 2: Raul Cozlean (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 3: Vlad Mercea (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 3: Rareş Cadar (Palatul Copiilor Zalău)

 

16 – 18 ani băieţi:

Locul 1: Szabo Bogdan (CS ProTenis Şimleu Silvaniei)

Locul 2: David Chiş (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 3: Mihai Mercea (Palatul Copiilor Zalău)

Locul 4: David Terheş (Independent)

 

Seniori:

Locul 1: Andrei Brisc (CSM Zalău)

Locul 2: Alexandru Puşcaş (CS ProTenis Şimleu)

Locul 3: Thomas Florean (CSM Zalău)

Locul 3: Cristian Banto (CSM Zalău)

 

15 ani fete dublu:

Locul 1: Ioana Lung şi Cezara But

Locul 2: Ana Carp şi Marcus Clara

 

15 ani băieţi dublu:

Locul 1: Vlad Mercea şi Alexandru Puiu

Locul 2: Andrei Roman şi Denis Şumălan

 

Seniori dublu:

Locul 1: Thoman Florean şi Banto Cristian

Locul 2: George Cadar şi Mihai Mercea


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS