Connect with us

FOTBAL

Raul Stanciu a marcat în poarta liderului Minaur Baia Mare


Fotbalistul zălăuan îşi continuă forma bună la Unirea Tăşnad şi a înscris al treilea gol din acest sezon. Echipa sa a remizat cu Minaur, iar după acest rezultat s-a schimbat liderul din Seria a V-a a Ligii a III-a


Pentru al doilea sezon la rând, Raul Stanciu joacă la Unirea Tăşnad, formaţie ce are un start foarte bun de campionat.

Aflată în Seria a V-a din Liga a III-a, Unirea este neînvinsă după şase etape, în care a obţinut două victorii şi patru remize.

Ultimul rezultat pozitv s-a consemnat sâmbătă, când formaţia sătmăreană a terminat la egalitate, scor 1 – 1 cu Minaur Baia Mare, liderul Seriei a V-a înaintea rundei.

La acest rezultat pozitiv a contribui din plin şi fotbalistul zălăuan care a deschis scorul în minutul 32, dintr-o lovitură de la 11 m. Băimărenii au egalat în ultimele 20 de minute, iar după pasul greşit de la Tăşnad au pierdut primul loc, poziţie pe care a urcat AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Pentru Raul Stanciu a fost al treilea gol din acest sezon, după ce a mai reuşit să înscrie în partida cu Sticla Arieşul Turda, dar şi în Cupa României, tot într-un meci cu Minaur.

 “Mă bucur că am reuşit să înscriu, chiar dacă a fost dintr-un penalty. Suntem pe un drum bun, iar în şase etape nu am pierdut niciun joc. Sper să rămânem la fel de concentraţi şi să tratăm fiecare meci cu aceeaşi dorinţă şi atitudine”, a spus Raul Stanciu.

Cu 10 puncte acumulate în şase etape, Unirea Tăşnad ocupă locul 6, la 5 puncte în spatele liderului AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Sursa foto: sportulsatmarean.ro

1250 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL