Connect with us

DIVERSE

X Team Ortelec obţine primul trofeu la minifotbal


Echipa din Ortelec a fost cea mai exactă de la Categoria Promoţie de la Cupa Sălajului şi a câştigat competiţia, după ce în finală a trecut de Brothers Team


Pentru a avea o şansă la un trofeu şi echipele dintr-o categorie mai inferioară, Cupa Sălajului s-a organizat la două categorii, ELITĂ şi PROMOŢIE. La categoria PROMOŢIE, nou-înfiinţata AS Venus Giurtelec părea o candidată la primul loc, având în vedere lotul valoros de care dispune, însă echipa condusă de Mircea Chiş s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de X Team Ortelec.

Cealaltă semifinală s-a dat între Brothers Team şi Salvarea Zalău, iar câştig de cauză a avut echipa lui  Ionuţ Duma, care s-a impus cu 4 – 2, după un joc pe care l-a controlat în totalitate.Finala a fost una disputată, iar miza şi-a pus amprenat asupra jocului,  mai ales în prima repriză, care a fost una “albă”.În partea secundă, jocul s-a mai deschis, iar în doar patru minute de la reluare, ambele echipe au marcat câte un gol.

Au urmat apoi momente foarte bune pentru X Team Ortelec, care s-a despins la 4 – 1 în mai puţin de 10 minute şi soarta învingătoarei era deja decisă. Victoria echipei lui Florin Iacob a fost obţinută la o diferenţă de două goluri, iar X Team şi-a trecut în palmares primul trofeu din istoria echipei.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE