Connect with us

TENIS

FOTO. Şimleuanca Mara Geiger s-a impus la ediţia de toamnă a Trofeului “Marc” 


Eleva lui Barna Krisztian de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei a avut cea mai bună comportare din rândul tenismenelor din judeţul nostru la competiţia desfăşurată la finalul săptămânii trecute la Cluj-Napoca


La finalul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca a avut loc ediţia din acest an a Trofeului “Marc” – Ediţia de Toamnă.

Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv Marc Tenis, sub egida Federaţiei Române de Tenis şi s-a desfăşurată la 10, 12, 14 şi 16 ani atât la fete, cât şi la băieţi.

Având în vedere locaţia apropiată în care s-a desfăşurat turneul, la competiţia din Cluj-Napoca au participat şi tenismeni din judeţul nostru, de fapt, doar trei fete, Mara Geiger (CS ProTenis Şimleu Silvaniei), Cezara But (ACS Sergiu Carp Tennis Club) şi Andreea Peczer (CSM Zalău).

Toate cele trei practicante ale “sportului alb” din judeţul nostru au participat la categoria de vârstă 14 ani, Peczer fiind şi favorita principală.

Însă, eleva lui Constantin Carp a fost de nerecunoscut la competiţia din Cluj-Napoca şi a părăsit Trofeul “Marc” încă din sferturile de finală, după ce a beneficiat de primul tur liber, fiind eliminată de Daria Gligor, scor 5 – 7, 3 – 6.

O altă tânără speranţă a tenisului de câmp de la poalele Meseşului, Cezara But a avut ghinion la Cluj-Napoca şi în primul meci disputat, la scorul de 5 – 5, eleva lui Sergiu Carp a suferit o accidentare la gleznă, fiind forţată să se retragă din competiţie.

Rămasă singură la competiţia din judeţul vecin, şimleuanca Mara Geiger a obţinut cel mai bun rezultat din rândul celor trei sălăjence prezente la turneu. Eleva lui Barna Krisztian a reuşit să cucerească cel de-al treilea său trofeu din acest an, după ce a triumfat la Trofeul “Damaco” din Oradea şi la Cupa “Westco Impex” de la Zalău.

Pentru a pune mâna pe cupa aferentă câştigătoarei de la Trofeul “Marc”, Mara Geiger a avut mult de muncă. Mai întâi, şimleuanca a trecut uşor în două seturi de Adela Morar, scor 6 – 4, 6 – 0, pentru ca în semifinale, eleva lui Barna Krisztian să se dueleze cu Nora Mitrea pentru accederea în finala competiţiei.

Pentru marele trofeu, Mara Geiger s-a duelat cu Daria Gligor, tenismena care a eliminat-o surprinzător pe Andreea Peczer de la CSM Zalău în sferturile de finală.

Finala a fost una foarte disputată, ce s-a întins pe durata a nu mai puţin de trei ore şi jumătate.

Meciul a început la ora 19.00 şi s-a terminat abia pe la ora 22.30. La capătul celor trei ore şi jumătate de joc, ce s-a întins pe durata a trei seturi, şimleuanca noastră a reuşit să se impună cu 7 – 6 (7), 3 – 6, 6 – 2, cucerind astfel primul loc la competiţia din Cluj-Napoca.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 septembrie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS