Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Kallai Maradona salvează un punct pentru CS Barcău Nuşfalău chiar în prelungiri!


Formaţia antrenată de Ciprian Grecu a fost condusă pe teren propriu cu 2 – 0 de CS Ileanda, dar până la urmă a scos un punct, graţie “dublei” lui Kallai Maradona, cel care a reuşit golul egalizator în ultimele secunde


Şi în acest sezon, CS Barcău Nuşfalău are obiective importante doar cu echipa de juniori, în timp ce la seniori nu se doreşte altceva, decât o clasare mai bună. În vară, de la echipă au plecat câţiva jucători importanţi, dar CS Barcău continuă să fie o “nucă tare” la acest nivel, iar după patru etape are patru puncte în clasament.

Un mic pas greşit au făcut elevii lui Ciprian Grecu, duminică, când au primit vizita celor de la CS Ileanda. Formaţia de pe Someş a fost surpriza începutului de campionat, cu două remize preţioase obţinute cu Rapid Jibou şi Unirea Mirşid, astfel că echipa condusă de Cornel Lar nu se mai teme de niciun adversar.

Şi la Nuşfalău, CS Ileanda a practicat un joc eficient şi chiar dacă gazdele au avut ocaziile mai mari, pe final de repriză, vizitatorii au deschis scorul. Omul de gol al celor de la Ileanda – Cosmin Bene – a recuprat mingea, iar pe o contră tăioasă l-a învins pe portarul Elekes Robert.

S-a intrat cu 0 – 1 la vestiare, iar la reluare, CS Barcău Nuşfalău a atacat în valuri, dar fără efect pe tabela de marcaj. Echipa vizitatoare a stat foarte bine în teren şi a încercat să mai dea lovitura pe contraatac. A şi reuşit în minutul 71, când Florin Mateşan a făcut 0 – 2, tot după o recuperare la mijlocul terenului.

Deja CS Ileanda s-a crezut cu punctele în buzunar, dar Nuşfalăul nu şi-a permis să piardă pe teren propriu. În cele din urmă, formaţia antrenată de Ciprian Grecu şi Adrian Damian a fost salvată de Kallai Maradona. Mai întâi, în minutul 77, acesta a egalat cu un şut din faţa porţii, după o centrare a lui Ionuţ Lontea, iar în prelungiri, tot Kallai Maradona a fost la finalizare, după ce a primit o centrare foarte bună dintr-o lovitură liberă.

Era minutul 90+3 şi imediat s-a auzit fluierul de final al “centralului” Răzvan Lădar, iar ambele echipe au trebuit să se mulţumească cu un punct. Pentru CS Ileanda a fost a treia remiză în patru etape şi mai trebuie să aştepte până la prima victorie, în timp ce Barcău Nuşfalău are patru puncte după patru jocuri şi ocupă doar locul 10.


CS Barcău Nuşfalău – CS Ileanda 2 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Kallai Maradona (‘76 şi 90+3), respectiv Cosmin Bene (‘42) şi Florin Mateşan (‘71)

CS Barcău: Elekes Robert – Ilyes Tamas, Nagy Levente, Boldizsar Attila, Cosmin Mitroi, Ionuţ Lontea, Lakatos Karoly (cpt.), Gabor Gabor, Adelin Neaga, Orban Robert şi Kallai Maradona. Rezerve: Kocsis Istvan, Totos Nandor, Fulop Gergo, Petruţ Sălăjean, Forizs Oliver şi Paul Cosma. Antrenori: Ciprian Grecu şi Adrian Damian

CS Ileanda: Ciprian Petran – Horaţiu Vale, Andrei Petrice, Augustin Roman (cpt.), Florin Mateşan (‘76 Ionuţ Lucaciu), Cosmin Bene (‘83 Robert Ciurar), Octavian Ureche, Daniel Costin (‘79 Răzvan Chira), Andrei Ciurar, Ionuţ Duma şi Darius Cobliş. Rezervă: Ciprian Naghi Delegat: Horaţiu Vida

Au arbitrat: la centru: Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi: Alin Pop (Meseşenii de Jos) şi Georgiana Seutea (Zalău)

Observator AJF: Dinu Moldovan (Jibou)

Jucătorul meciului: KALLAI MARADONA


Ciprian Grecu – antrenor CS Barcău: “Am întâlnit o echipă bună, iar cele două egaluri pe care le-a obţinut Ileanda cu Rapid Jibou şi Unirea Mirşid nu au fost întâmplătoare. Noi am dominat acest joc şi am avut ocazii, dar adversarii ne-au prins pe două contre şi au condus cu 2 – 0. Am reuşit să revenim şi rezultatul până la urmă a fost echitabil, deşi dacă mai erau 5 minute cred că puteam câştiga, findcă oaspeţii au căzut fizic şi nu au mai contat pe final. Avem o echipă tânără, fără prea mare experienţă, dar am încredre în băieţi că putem face un sezon bun. Şi duminică ne-au lipsit câţiva jucători importanţi, care sunt plecaţi la muncă în străinătate, dar când avem tot lotul, cred că ne butem bate cu şanse în faţa oricărui adversar”. 

1025 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL