Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Volei Municipal Zalău, debut perfect la Cupa Municipiului Zalău


Gruparea pregătită de Nikolay Jeliazkov a câştigat în trei seturi, meciul de debut de la turneul amical organizat chiar la Zalău în faţa celor de la SCM Craiova


În acest weekend, iubitorii de volei din municipiu se pot delecta cu meciuri de calitate la Cupa Municipiului Zalău. Volei Municipal Zalău organizează timp de trei zile un turneu amical la care mai participă SCM Craiova, CSM Bucureşti şi Unirea Dej.

Ultimele două formaţii au şi deschis oficial competiţia, oferind publicului prezent în tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” un spectacol voleibalistic de cea mai înaltă calitate. Partida s-a întins pe durata a cinci seturi, fiind câştigată în cele din urmă de gruparea dejeană.

Sigur, a fost un plus pe de-o parte şi un minus pe de altă parte partida de deschidere. Din cauza faptului că meciul a durat mai bine de două ore, tot programul a fost dat peste cap.

Totuşi, imediat după terminarea jocului, a avut loc prezentarea oficială a lotului celor de la Volei Municipal Zalău, după care, a avut loc şi duelul dintre echipa organizatoare şi SCM Craiova, ora de start fiind una cu două ore mai târziu decât era prevăzut pe programul iniţial.

Cele două echipe se anunţă a fi candidate la titlul naţional, iar fanii au fost prezenţi în număr mare pentru a asista la jocul dintre cele două echipe. De altfel, cele două formaţii au practicat un joc bun, echilibrat, cu un mic avantaj pentru zălăuanii, care aveau mereu 3 – 4 puncte avans. Până la urmă, primul set a fost adjudecat de Volei Municipal Zalău, scor 25 – 20.

A urmat setul al doilea, set în care oltenii au dominat copios şi au avut avantaj permanent, 10 – 6, 19 – 17 sau 22 – 20. Însă, gazdele nu au cedat şi au egalat la 23. Spre deliciul celor aflaţi în tribune, setul doi s-a prelungit până când zălăuanii au reuşit să se impună cu 33 – 31.

Din păcate, în setul doi a avut loc şi un moment neplăcut, Andrei Spînu accidentându-se la picior. Noul centru al Zalăului fiind purtat pe braţe de colegii lui în afara terenului.

A urmat setul 3, în care cei doi antrenorii au folosit jucătorii care au evoluat mai puţin în primele două seturi, însă tot Volei Municipal Zalău a avut câştig de cauză şi de această dată, scor 25 – 14.

Să spunem că, Cupa Municipiului Zalău continuă şi vineri, iar de la ora 17.00 va avea loc duelul dintre Unirea Dej şi SCM Craiova, urmând ca de la ora 18.30, zălăuanii să se dueleze cu CSM Bucureşti. Sigur, având în vedere experienţa din ziua de debut, orele pot varia.


Rezultatele primei zile de la Cupa Municipiului Zalău:

Volei Municipal Zalău – SCM Craiova 3 – 0 (20, 31, 14)

Unirea Dej – CSM București 3 – 2 (17, 23, – 16, -20, 12)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1