Connect with us

FOTBAL

Debut perfect pentru CS Viitorul Zalău în faza judeţeană de la Liga Elitelor


La primul meci din faza judeţeană a Ligii Elitelor U 15, gruparea ălăuană a trecut cu 9 – 0 de CSS Zalău şi deja este lider în Grupa A


Două echipe va trimite Sălajul în faza regională de la Liga Elitelor U 15, iar cele mai mari şanse să ajungă la acest nivel le are CS Viitorul Zalău şi CS Atletic Zalău. Cele două grupări deja conduc grupele din care fac parte, iar în Grupa B, CS Atletic Zalău pare că deocamdată nu are adversară. Formaţia antrenată de Ioan Dragomir a trecut în prima etapă cu 14 – 0 de Voinţa Horoatu Crasnei, iar în runda a doua a obţinut tot o victorie la scor, de data aceasta cu 9 – 0 în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău. Formaţia din Nuşfalău rămâne însă pe locul secund, având în vedere că meciul dintre Voinţa Horoatu Crasnei şi Sportul Şimleu a fost amânat şi urmează să se dispute în perioada următoare.

La finalul săptămânii trecute şi Viitorul Zalău a debutat în faza judeţeană a Ligii Elitelor U 15. Formaţia zălăuană a avut parte însă de un meci extrem de uşor cu CSS Zalău, în poarta căreia a marcat de nouă ori. Deşi a disputat doar un joc, deja Viitorul este lider în Grupa A, dar acelaşi număr de puncte mai au Someşul Someş Odorhei, Rapid Jibou şi CSS Zalău. Tot în cadrul etapei a II-a, Rapid Jibou a reuşit să treacă la pas de Victoria Zalău, în poarta căreia a marcat de patru ori, în timp ce Someşul Someş a o fost echipa ce a avut etapă liberă.

Runda cu numărul trei se va disputa joi, de la ora 17.00. Dacă în Grupa A mai sunt programate încă trei etape, în Grupa B va fi ultima rundă. Cu un punct obţinut în deplasarea de la Sportul Şimleu, CS Atletic Zalău îşi poate asigura calificarea în faza următoare de la Liga Elitelor, fără să mai depindă de alte rezultate.

 

Rezultatele etapei a II-a şi programul etapei a III-a, în ediţia tipărită a ziarului  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL