Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău, gata de startul campionatului de cadeţi la volei


La finalul acestei săptămâni va debuta noul sezon al cadeţilor, echipa pregătită de Horea Giurgiu deplasându-se la Baia Mare pentru duelul cu CSS 2 CNE din prima etapă


Vacanţa a luat sfârşit, iar după ce au început campionatele de juniori de la handbal, acolo unde CSS Zalău participă cu două echipe, la junioare II şi juniore III, la finalul acestei săptămâni va veni rândul secţie de volei să intre în competiţiile oficiale organizate de Federaţia Română de Volei.

Primii care vor debuta în competiţii sunt cadeţii. Pregătiţi în acest sezon de Horea Giurgiu, micuţii voleibalişti de la CSS Zalău vor evolua în deplasare în prima etapă, la CSS 2 CNE Baia Mare, meciul urmând să se desfăşoare duminică, 30 septembrie.

La cadeţi, gruparea zălăuană face parte din Seria D, alături de alte 5 echipe. Pe lângă CSS 2 Baia Mare, din această serie mai fac parte LPS Bistriţa, LPS Bihorul Oradea, CSS Lapi Dej şi CS Ocna Mureş.

În ceea ce priveşte campionatul de juniori 1, echipa CSS Zalău va fi pregătită de Dorian Faur. Campionatul va începe în 7 octombrie, însă zălăuanii vor sta în runda inaugurală, urmând să debuteze în 21 octombrie, pe teren propriu cu CSS 2 CNE Baia Mare.

CSS Zalău face parte din Seria D, alături de echipe precum LPS Bistriţa, CSS 2 CNE Bistriţa, CSS Topliţa şi CSS Lapi Dej.

Campionatul speranţelor va începe în perioada 20 – 21 octombrie, iar la această categorie de vârstă, CSS Zalău va fi antrenată de Horea Giurgiu.

Să spunem că în acest sezon s-a revenit la vechiul sistem de desfăşurare, iar la turneul final de la juniori şi cadeţi vor ajunge 6 echipe. Vor fi patru grupe la turneul semifinale, a câte 4 echipe, iar câştigătoarele, precum şi cele mai bune două locuri 2 se vor califica la turneul final.

La speranţe şi minivolei ajung 8 echipe la turneul final, pentru că sunt mai multe echipe participante la nivel naţional.

Mai mult, în acest sezon, CSS Zalău va colabora şi cu Volei Club Zalău, echipa ce evoluează în Divizia A2.

“În acest an încercăm să avem o colaborare cu Volei Club Zalău, în sensul că le vom da mai mulţi jucători cu dublă legitimare. Sâmbătă vor juca în Divizia A2 şi duminică la categoria de vârstă la care se încadrează, juniori sau cadeţi”, ne-a declarat Dorian Faur.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI