Connect with us

Feminin

O echipă s-a retras din Liga 1 Feminin!


O aspirantă la podiumul primei ligi din campionatul feminin a decis să se retragă după două etape scurse din acest sezon din cauza mai multor motive şi a unor promisiuni care nu s-au respectat


La începutul lunii septembrie a debutat un nou sezon din Liga 1 Feminin, sezon în care 10 echipe s-au înscris, toate dorind să obţină acelaşi lucru, locul 1, chiar dacă în elita fotbalului feminin este un “balaur” care sperie toate echipele, pe numele “U” Olimpia Cluj.

Totuşi, în ultimii ani, au apărut echipe care s-au bătut de la egal la egal cu multipla campioană a României, printre care ASA Târgu Mureş, înainte ca echipa să se desfiinţeze. În sezonnul trecut, echipe precum Vasas Femina Odorhei sau CFR Timişoara au încercat să ţină piept clujencelor, lucru nereuşit însă, dar cele două formaţii au avut parte de un sezon foarte bun, reuşind să încheie campionatul pe podium.

Însă, după ce a încheiat pe locul 3 în stagiunea 2017 – 2018, CFR Timişoara a renunţat la mai multe jucătoare importante în vară, iar acest lucru s-a simţit în debutul acestui sezon, debut în care formaţia de pe Bega a pierdut fără drept de apel pe teren propriu, în faţa celor de la Vasas Femina Odorhei.

Nici în etapa a doua nu le-a mers mai bine timişorencelor şi acestea au cedat la scor şi duelul de la Târgovişte, cu CSŞ, scor 1 – 6.

În runda a treia, ar fi trebuit să aibă loc derby-ul judeţului Timiş, între Fortuna Becicherecu Mic şi CFR Timişoara, doar că, oficialii grupării din oraşul de pe Bega au anunţat înainte că s-au retras din campionat! În aceste condiţii acest joc a fost anulat, iar rezultatele înregistrate de timişorence în primele două runde vor fi de asemenea anulate.

Ne-am retras din competiție. Sunt mai multe motive. Am avut niște promisiuni, care nu s-au concretizat. Nu mai puteam continua așa. Rămânem cu băieții. Important este ca poarta să rămână deschisă”, a declarat președintele clubului Constantin Nedela, pentru tmsport.ro.

1065 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin