Connect with us

Ştiri din Sălaj

SPECIAL. O nouă tânără adoptată în străinătate îşi caută mama cu disperare


Anna este o superbă tânără de 27 de ani din Canada, care la finalul săptămânii se căsătoreşte. Ca şi dar de nuntă, ea visează să primească un cadou nu scump, dar unul un complicat. Născută în România sub numele Vandana Prodan, tânăra adoptată de o familie iubitoare din America de Nord când avea doar trei luni, vrea să îşi găsească mama biologică. Toate indiciile duc către o femeie de o situaţie foarte modestă dintr-un sat din Sălaj


Doar acum câteva zile, publicam un caz cu o tânără din România, înfiată de o familie din Suedia acum mai bine de două decenii.

Era vorba despre Silvia Talpă, o domnişoară în vârstă de 25 de ani, care îşi are originile în comuna Marca din judeţul Sălaj.

Din fericire, la doar câteva zile de la anunţ, tânăra şi-a găsit mama, dar şi fraţii.

Un alt caz de acest gen este cel al tinerei ANNA, tânără ce locuieşte în Canada, dar care îşi are rădăcinile în ţara noastră.

Însă, acest caz este mult, mult mai dificil decât al Silviei Talpă.

Vandana Prodan, devenită în Canada… ANNA: “Am acum o viață minunată şi mă pot bucura de toate frumoasele oportunități care mă înconjoară. Cu toate acestea, aș dori mult să îmi găsesc familia și rudele”

Născută în Reşiţa, Anna a fost adoptată când avea doar trei luni de o familie iubitoare din Canada, iar numele din certiifcatul de naştere este Vandana Prodan.

Tânăra ce locuieşte acum în America de Nord a postat un anunţ în căutarea mamei biologice încă din luna aprilie.

“Îmi caut familia biologică. M-am născut la spitalul din REȘIȚA, județul CARAȘ-SEVERIN. De aici am fost externată și transferată la orfelinatul din apropiere. La vârsta de 3 luni am fost adoptată de o familie iubitoare din Canada. Am părăsit România în iunie 1991. Ziua mea de naștere este pe 4 martie 1991. Tot ce știu este că numele meu românesc era PRODAN VANDANA. Nu știu dacă PRODAN a fost numele de familie din partea tatălui sau al mamei mele. Nu cunosc numele și prenumele nici unuia dintre ei. De asemenea, nu știu dacă mai am frați sau surori. Cred că mama mea a fost minoră când m-a născut. Dacă mai am frați, cred că eu aș fi cea mai mare dintre ei. Acum am 27 de ani. Am crescut în Canada și am o viață minunată. Sunt recunoscătoare că mi s-a dat viața, dar și de toate frumoasele oportunități care mă înconjoară astăzi. Cu toate acestea, aș dori așa de mult să îmi găsesc familia și rudele!! Văzând așa de multe și frumoase reuniuni aici, sper și eu din tot sufletul să găsesc ceva legat de familia mea. Găsirea rădăcinilor românești pentru mine înseamnă enorm de mult. Vă rog foarte, foarte mult să DISTRIBUIȚI și anunțul meu. Vă mulțumesc tuturor!!!”, este mesajul tinerei în vârstă de 27 de ani.

Din păcate, deşi au trecut aproape şase luni, ea nu ştie cu certitudine care este cea care i-a dat viaţă pe această lume.

Totuşi, frumoasa canadiancă a primit mai multe informaţii din România şi toate duc către o persoană ce locuieşte în judeţul Sălaj şi care ar putea fi mama ei biologică!!!

Este vorba despre Carla Prodan, o femeie de vreo 48 de ani ce are o situaţie foarte modestă şi care locuieşte în comuna Poiana Blenchii.

Deşi s-a găsit numele, adresa, chiar şi o fotografie cu ea, femeia nu poate fi prea comunicativă, iar Anna ar vrea să primească, asa… ca şi dar de nuntă o certitudine în ce priveşte cazul mamei sale biologice. De precizat că tânăra din Canada se va căsători la finalul acestei săptămâni!

Pentru acesta, Anna a postat ujn nou anunţ umanitar pe “The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României“, pagina de Faceebok creată cu scopul de a ajuta reîntregirea familiilor despărţite la scurt timp după Revoluţie.

“SALUTĂRI TUTUROR. 
Sunt în căutarea mamei mele biologice din județul SĂLAJ. În urma anunțului meu de aici la începutul lunii Aprilie sa aflat de o persoană care ar putea fi chiar mama mea!! Doresc foarte mult să iau contact cu PRODAN CARLA din POIANA BLENCHII, Județul SĂLAJ. Vă rog foarte mult să distribuiți și acest anunț al meu, în special în această regiune”, se arată în acest nou apel către românii cu suflet mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj