Connect with us

HANDBAL

Fără victorii în etapa a II-a pentru junioarele de la CSS Zalău


Atât echipa junioarelor II, cât şi cea a junioarelor III au cedat jocurile din runda secundă a Campioantului Naţional


În runda inaugurală din noul campionat, echipa de junioare II, pregătită de Dan Pavel a avut o evoluţie remarcabilă şi a reuşit să debuteze cu o victorie în deplasare, obţinută la ACS Alpha Oradea, scor 27 – 25, într-un joc controlat în totalitate de zălăuance care au avut avantaj şi la pauză (12 – 10).

În runda secundă, echipa pregătită de Dan Pavel a primit vizita celor de la CS Seini, însă din păcate nu a putut să repete performanţa din prima etapă şi a cedat jocul de pe teren propriu, scor 18 – 23, după ce handbalistele de la CS Seini au avut avantaj şi la pauză, scor 12 – 6.

Echipa junioarele 3 a avut de asemenea un prim meci foarte bun în runda inaugurală şi a pierdut foarte greu în faţa celor de la CS Phoenix Baia Mare, iar fetele pregătite de Gabriela Muntean aveau moral bun pentru jocul din etapa a II-a de la CSS 2 Baia Mare.

Dar, faptul că au jucat departe de casă, pe terenul unei dintre cele mai puternice echipe din acest sezon s-a simţit în jocul zălăuancelor. Astfel, prima repriză a aparţinut în totalitate gazdelor care aveau avantaj de 14 goluri după prima parte, 20 – 6. În parea secundă, jocul s-a mai echilibrat, însă diferenţa de pe tabelă a continuat să crească, scorul final fiind 39 – 19 pentru băimărence.

Mai multe, în ziarul Sportul Sălăjean din 26 septembrie. 


Junioare 3: CSS 2 Baia Mare – CSS Zalău  39 – 19 (20 – 6)

Junioare 2: CSS Zalău – CS Seini 18 – 23 (6 – 12)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL