Connect with us

TENIS

FOTO. Prezenţă numeroasă la Bussines Center Zalău Open


Competiţia din cadrul circuitului Tenis Partener ce s-a desăşurat la Zalău la finalul săptămânii trecute a adunat la start nu mai puţin de 75 de sportivi, veniţi din patru judeţe


La finalul săptămânii trecute, AS Tennis Play By Bogdan Cuceu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău a organizat cu sprijinul Bussines Center Zalău, Boglar Champ şi Cronos Impex SRL ediţia de toamnă a Bussines Center Zalău Open la tenis de câmp, după ce în luna mai a avut loc ediţia de primăvară.

Meciurile s-au disputat pe terenurile de tenis al Primăriei, de lângă Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, iar la start au fost înscrişi 75 de sportivi din Sălaj, Maramureş, Satu Mare şi Cluj. Să spunem că 6 tenismeni au fost din Cluj-Napoca, 6 din Satu Mare, 4 din Baia Mare, 3 din Jibou, 2 din Şimleu Silvaniei, iar restul participanţilor au fost din Zalău.

Competiţia s-a desfăşurat pe cinci nivele de joc la simplu şi pe două nivele la dublu. După meciuri foarte disputate, Vlad Mercea a reuşit să se impună la nivelul 4, după ce a trecut în finală de Rareş Cadar. Duelul celor doi zălăuani a fost câştigat de primul, în două seturi, scor 4 – 6, 6 – 4, 7 – 6 (5).

La nivelul 5, Cristian Budean a reuşit să treacă de zălăuanul Alexandru Puiu, câştigând duelul în două seturi, 6 – 3, 6 – 1.

În ceea ce priveşte bătălia de la nivelul 6, să spunem că în ultimul act au ajuns jibouanul Andrei Daroczi, împotriva zălăuanului Cosmin Petruta. Tenismenul din oraşul de pe Someş a avut câştig de cauză în acest joc, impunându-se cu 6 – 4, 6 – 2.

La nivelul 7, a evoluat poate cel mai cunoscut sălăjean care participă în turneele din circuitul Tenis Partener, Daniel Sitaş. Zălăuanul şi-a respectat statutul de favorit şi s-a impus la acest nivel, după o finală câştigată lejer, scor 6 – 2, 6 – 1 în faţa clujeanului Sorin Chindriş.

Andrei Brisc a câştigat nivelul 8, acolo unde au fost înscrişi 5 sportivi, împărţiţi în două grupe. Brisc s-a “duelat” cu alţi doi zălăuani la această categorie, George Băgărean şi Mihai Grec, iar în finală a trecut de Daniel Micu din Satu Mare.

În ceea ce priveşte competiţia de dublu, să spunem că la nivelul 6 s-a impus perechea formată din Andrei Daroczi şi Cosmin Bălănean, în timp ce la nivelul 8 s-au impus zălăuanii George Băgărean şi Mihai Grec.

Să spunem că toţi câştigători au fost răsplătiţi pentru eforurile depuse cu diplome, medalii, tricouri şi sume în bani. Valoarea totală a premiilor fiind de 2.500 de lei. Pentru anul viitor, organizatorii intenţionează să organizeze trei astfel de turnee.

Sursa foto: Ardelean Claudiu Constantin

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS