Connect with us

DIVIZIA A1

Vine Miroslav Gradinarov!


Voleibalistul a participat cu Bulgaria la Campionatul Mondial, dar de joi va reveni la Zalău şi sunt şanse să fie văzut sub fileu la Cupa Municipiului


Dacă Andrei Spînu, Cristian Bartha, Rareş Bălean, Mihai Gheorghiţă şi austriacul Philipp Kroiss au venit la pregătirea de la începutul lunii septembrie, Miroslav Gradinarov nu s-a pregătit deloc cu echipa de club, fiind angrenat în pregătirile naţionalei Bulgariei.

Cu naţionala ţării sale, Gradinarov a participat şi la Campionatul Mondial care s-a desăfşurat în Italia şi Bulgaria. Naţionala sa nu a reuşit să ajungă în fazele finale, astfel că voleibalistul s-a întors acasă, iar chiar de joi urmează să se alăture lotului  de la Volei Municipal.

Gradinarov va fi prezent încă din prima zi de la Cupa Municipiului, când va avea loc şi prezentarea echipei, însă nu va juca încă din primul meci.

“Gradinarov va veni joi la Zalău. Pe la amiază ajunge la Cluj-Napoca şi teoretic va fi în Zalău la ora meciului de deschidere al turneului, însă acesta nu va evolua în primul meci, pentru că nu putem risca o accidentare. Totuşi, vineri, acesta ar putea juca. O să vedem cum va fi”, ne-a informat antrenorul Jeliazkov.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1