Connect with us

CUPELE EUROPENE

Consiliul Judeţean Sălaj suplimentează finanţarea la HC Zalău!


Instituţia condusă de Tiberiu Marc urmează să mai aloce 140.000 de lei, bani care vor fi cheltuiţi pentru participarea echipei zălăuane în sezonul 2018 – 2019 al Cupei EHF


HC Zalău şi-a câştigat dreptul de a evolua şi în acest sezon al Cupei EHF, după ce în ediţia trecută a Ligii Naţionale s-a clasat pe locul 5.

Formaţia condusă de Gheorghe Tadici vrea ca şi în acest an să facă o figură frumoasă în competiţia europeană, însă un parcurs cât mai lung implică automat şi costuri suplimentare.

Acest subiect a fost dezbătut şi cu principalul finanţator – Consiliul Judeţean Sălaj – astfel că insituţia condusă de Tiberiu Marc a propus suplimentarea finanţării cu încă 140.000 de lei, bani care vor fi cheltuiţi doar pentru participarea în competiţia europeană.

Acest proiect urmează să fie supus la vot chiar în şedinţa ordinară de azi.

Pentru sezonul 2018 – 2019 al competiţiilor interne,  HC Zalău are alocaţi 2,59 milioane de lei, iar cu cei 140.000 de lei pentru cupele europene, suma pe care formaţia zălăuană o primeşte de la Consiliul Judeţean Sălaj ajunge la 2,73 milioane de lei.

În turul II al Cupei EHF, HC Zalău va evolua cu Borussia Dortmund, primul joc fiind programat pe 13 octombrie la Zalău.

Să mai spunem că în stagiunea trecută a cupei europene, echipa lui Tadici a avut o prestaţie foarte bună şi a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Kastamonu din Turcia.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE