Connect with us

DIVIZIA A1

Două victorii pentru CS Volei Municipal Zalău în amicalele cu “U” Cluj


În week-endul trecut, gruparea sălăjeană a disputat în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău două partide amicale fără spectatori în faţa “şepcilor roşii”. De fiecare dată, fosta campioană a României s-a impus, dar şi “studenţii” s-au ţinut tare, astfel că în fiecare joc aceştia au “smuls” câte un set


Acum două săptămâni, CS Volei Municipal Zalău a câştigat Cupa “Unirea” de la Dej, câştigând cele trei partide disputate în faţa formaţiilor CSM Câmpia Turzii, VCM Piatra Neamț și Unirea Dej.

La finalul săptămânii trecute, mai exact vineri şi sâmbătă, fosta campioană a României a disputat alte două jocuri de pregătire (fără spectatori), ambele disputate acasă în faţa Universităţii Cluj.

În fiecare meci cu “studenţii” clujeni, elevii lui Nikolay Jeliajkov au trecut cu scorul de 3 – 1, iar istoria jocului a fost cam identică, deoarece Zalăul a avut 2 – 0 şi 1 – 0, după care clujenii au reuşit să câştige câte un set.

Până la urmă, Leo Del Bosco şi compania s-au impus în patru seturi, scor 3 – 1 şi 3 – 1.

Altfel spus, a fost cam tot aşa cum a fost la turneul de la Dej, în care sălăjenii au trecut cu 3 – 1 de CSM Câmpia Turzii şi VCM Piatra Neamț, singurul succes cu 3 – 0 fiind reputat tocmai în faţa gazdelor de la Unirea Dej.

„Au fost două jocuri amicale bune cu Universitatea Cluj. Au fost două antrenamente reuşite, chiar dacă băieţii au acumulat o oarecare oboseală la finalul săptămânii. Au fost două teste în care am putut vedea nivelul nostru actual şi mai ales am avut şansa să testez toţi jucătorii pe care i-am avut disponibili”, a declarat bulgarul Nikolay Jeliajkov pentru Sportul Sălăjean.

La final de săptămână, iubitorii voleiului din Sălaj îşi vor putea vedea favoriţii pentru prima dată în această perioadă de pregătire, cu ocazia Cupei “Zalăului”.

Faţă de ultimele jocuri, adversarele vor fi mai puternice, deoarece CSM Bucureşti şi SCMU Craiova au obiective îndrăzneţe pentru noul sezon.

Cu acest prilej, va fi prezentat şi lotul cu care CS Volei Municipal va defila în sezonul 2018 – 2019.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 septembrie.

 


CS Volei Municipal – “U” Cluj 3 – 1 (20, -15, 16, 16)

CS Volei Municipal – “U” Cluj 3 – 1 (20, 18, -23, 17)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1