Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş a fost împrumutat la ACS Fotbal Comuna Recea


Mijlocaşul sălăjean va evolua la gruparea maramureşeană până în vară, sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj şi va fi coleg cu un alt jucător din judeţul Sălaj, este vorba despre Romario Rus


Unul dintre cei mai promiţători tineri jucători ai judeţului Sălaj este Adrian Micaş. Mijlocaşul originar din Chieşd a început fotbalul la CS Viitorul Zalău, pentru ca mai apoi să-şi continue drumul său fotbalistic la LPS Satu Mare, acolo unde a fost remarcat tocmai de Ioan Ovidiu Sabău, care l-a dorit  pe sălăjean la noul “U” Cluj, după ce echipa “şepcilor roşii” a izbutit promovarea în Liga a III-a.

Într-un sezon în care a impresionat în echipa alb-negrilor, Adrian Micaş a pus umărul la o promovare facilă pentru “U” în Liga a II-a, sezon în care a izbutit să marcheze şi un gol.

Totuşi, după promovarea grupării clujene în Liga a II-a, ceva s-a schimbat în filozofia clubului, iar la echipă au ajuns mai mulţi jucători care au trecut pe la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” sau pe la FC Viitorul, echipa condusă de “regele” fotbalului românesc, în urma unei colaborări între cele două părţi.

La prima vedere un succes, această colaborare a avut un efect secundar asupra unor tineri care au evoluat pentru “U” în Liga a III-a, iar Iuliu Haţiegan sau Adrian Micaş nu au prins minute în eşalonul secund, fiind preferaţi jucători precum Doru Dumitrescu sau Marius Coman.

În aceste condiţii, pentru ca Micaş să poată să evolueze constant şi să aibă meciuri în picioare, mijlocaşul a fost împrumutat până în vară la ACS Fotbal Comuna Recea, grupare fruntaşă din Liga a III-a.

Să spunem că la gruparea maramureşeană evoluează şi un alt sălăjean, este vorba despre Romario Rus, cei doi fiind colegi şi la Selecţionata Universităţii Babeş-Bolyai, alături de care au devenit campioni naţionali universitari.

Adrian Micaş a debutat deja pentru noua sa echipă şi chiar a evoluat împotriva celor de la “U” Cluj, cu prilejul jocului din Cupa României dintre ACS Fotbal Comuna Recea şi Universitatea Cluj.

În acel joc, Micaş a fost integralist şi a avut chiar o evoluţie bună, clujenii reuşind să se desprindă abia în repriza secundă, câştigând meciul cu 3 – 1, după ce la pauză a fost 1 – 1.

Mai mult, fanii lui “U” nu l-au uitat pe Adi Micaş, iar la pauza meciului, suporterii i-au scandat numele.

1340 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL