Connect with us

DIVERSE

Autovip Garden Şimleu Silvaniei şi X Team Ortelec, câştigătoarele Cupei Sălajului. REZULTATELE din fazele finale


La categoria ELITĂ, Autovip Garden a trecut în finală de campioana Sălajului Dia Guard Divino, în timp ce la categoria PROMOŢIE, X Team Ortelec s-a impus în finală, în faţa celor de la Brothers Team


ACS Onix, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj a demarat o nouă competiţie la minifotbal – Cupa Sălajului – care s-a organizat la două categorii.

Cele mai importante faze, atât de la ELITĂ, cât şi de la PROMOŢIE s-au consumat la finalul săptămânii trecute, când au fost programate semifinalele şi finalele.

La ELITĂ, Dia Guard Divino şi Autovip Garden au trecut la pas de semifinale, astfel că cele mai bune echipe din Campionatul de Minifotbal Onix s-au luptat pentru trofeu, în marea finală.

Câştig de cauză a avut din nou Autovip, care s-a impus cu 2 – 1 şi a luat un nou trofeu în faţa campioanei Sălajului, după ce în urmă cu trei luni, formaţia şimleuană reuşea să câştige cu Dia Guard Divino şi în finala Campionatului Regional de la Arad.

La PROMOŢIE, X Team Ortelec a fost cea mai bună echipă, iar după ce a trecut în semifinale de surpriza AS Venus Giurtelec, în finală, echipa din Ortelec a câştigat cu Brothers Team.

Toate echipele participante au primit din partea organizatorilor câte o minge GIVOVA, iar echipele din primele locuri au primit şi alte premii.

 


Rezultatele din fazele finale ale Cupei Sălajului:

Categoria ELITĂ:

Autovip Garden – Autoland Hosu 5 – 0

Dia Guard Divino – Squadra Azzura 9 – 1

Finala: Autovip Garden – Dia Guard Divino 2 – 1

 

Categoria PROMOŢIE:

Venus Giurtelec – X Team Ortelec 4 – 7

Brothers Team – Salvarea Zalău 4 – 2

Finala: X Team Ortelec – Brothers Team 4 – 2


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE