Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal: “Aş dori foarte mult să primesc un semn de la Contra”


Fotbalistul şimleuan are o perioadă extraordinară în Lituania, acolo unde a reuşit patru duble şi un  hattrick în ultimele cinci partide! În acest sezon, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a marcat nu mai puţin de 25 de goluri pentru Zalgiris Vilinus, fapt ce îl duce cu gândul la Naţionala condusă de Cosmin Contra


După ce s-a remarcat în tricoul formaţiilor  FC Vaslui, Oţelul Galaţi sau Pandurii Târgu Jiu, dar şi în Turcia la Gençlerbirliği SK sau în Israel la Beitar Ierusalim şi  Hapoel Tel Aviv, Liviu Antal a ajuns la CFR Cluj.

Aventura din Gruia a fost una scurtă, astfel că la începutul anului 2017 el a ajuns în Lituania la Zalgiris Vilinus.

În sezonul trecut, şimleuanul a devenit acolo vicecampion, fotbalistul român înscriind cinci goluri.

Altfel se pune problema în actuala stagiune, în care Antal străluceşte, marcând până acum nu mai puţin de 25 de goluri: 20 în campionat, trei în cupele europene şi două în Cupa Lituaniei!

În ultimele cinci partide disputate, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost de neoprit, realizând patru duble şi un hattrick, adică 11 goluri în cinci jocuri!

Ultimele două au fost marcate în partida cu Kauno Zalgiris din semifinalele Cupei Lituaniei, desfăşurată în week-end şi care s-a terminat cu scorul de 3 – 0.

Vă daţi seama că şi fotbalistul se simte foarte bine şi mândru de realizările sale. “Mă bucur că mă aflu în această perioadă bună. Sper să fiu sănătos şi să îmi pot ajuta echipa în îndeplinirea obiectivelor stabilite”, a declarat Liviu Antal pentru Sportul Sălăjean.

Întrebat care este şi cheia succesului pentru această perioadă extrem de fastă, sălăjeanul a precizat:“E foarte important să fii sănătos şi să te poţi pregăti la capacitate maximă. Să dai totul în fiecare zi la antrenament şi bineînţeles în meciuri, unde este cel mai important. Dar, cum ziceam, antrenamentele sunt foarte importante. Este oglinda jocului. Şi, dacă eşti serios, fotbalul te va răsplăti”.

Această perioadă bună îl poate duce pe fotbalist în vederile selecţionerului Cosmin Contra.

“Până în acest moment, nu m-a contactat nimeni de la Naţională. Dar, pot să spun că mi-aş dori foarte mult să primesc un semn de la Contra sau de la staff-ul său tehnic”, a conchis Liviu Antal.

În acest sezon, Zalgiris Vilinus se află pe locul secund în campionat după 21 de etape, pentru ca în Cupa Lituaniei s-a calificat în finală.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL