Connect with us

FOTBAL

Start în campionatele de juniori D şi E din Sălaj. PROGRAMUL PRIMEI ETAPE


Dacă la juniori D sunt opt formaţii, campionatul juniorilor E are la start şase grupări. La ambele categorii de vârstă, Viitorul Zalău are câte două echipe


Odată cu începerea şcolii au luat startul şi campionatele judeţene. După ce săptămâna trecută a fost programată prima etapă la Liga Elitelor U 15 (juniori C), din această săptămână încep şi campionatele la juniori D şi E. La juniori D s-au înscris nu mai puţin de opt echipe, în timp ce în campionatul juniorilor E sunt şase echipe.

La ambele categorii de vârstă, Viitorul Zalău este reprezentată cu câte două echipe, la fel cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut. Atletic Zalău, Sportul Şimleu şi Rapid Jibou evoluează la ambele categorii, în timp ce CSS Zalău, Barcău Nuşfalău, Silvania Cehu Silvaniei şi Victoria Zalău s-au înscris doar la câte o categorie.

Că tot veni vorba de Victoria Zalău, să spunem că este o echipă nouă, care a luat fiinţă în această vară, iar de pregătirea juniorilor de la această grupare se ocupă Ardelean Zoltan.

Prima etapă la juniori D este programată vineri, de la ora 17.00, în timp ce prima rundă la juniori E va avea loc sâmbătă.


Programul primei etape la juniori D – vineri, ora 17.00:

Atletic Zalău – CSS Zalău

Barcău Nuşfalău – Viitorul II Zalău

Sportul Şimleu – Silvania Cehu Silvaniei

Viitorul Zalău – Rapid Jibou

Programul primei etape la juniori E – sâmbătă, ora 11.00:

Victoria Zalău – Sportul Şimleu

Atletic Zalău – Rapid Jibou

Viitorul Zalău II – Viitorul Zalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL