Connect with us

DIVIZIA A1

Bulgarul Jani Jeliazkov s-a accidentat


Din cauza unei accidentări la umăr, universalul Zalăului nu a evoluat la turneul de la Dej, dar foarte probabil va fi apt pentru turneul de săptămâna viitoare, de la Zalău


Doar de trei săptămâni, Volei Municipal Zalău se pregăteşte în efectiv aproape complet, după ce o parte dintre jucători au venit de la echipele naţionale.

Singurul care încă absentează de la pregătirea Zalăului este bulgarul Miroslav Gradinarov, care este prezent cu naţionala Bulgariei, la Campionatul Mondial.

Pe trăgătorul secund, Nikolay Jeliazkov va putea conta doar de la sfârşitul lunii, însă în aceast  perioadă, tehnicianul nu poate conta nici pe Jani Jeliazkov, care s-a accidentat.

Fiul antrenorului acuză o problemă la umăr, astfel că el nu a jucat la turneul de la Dej şi mai are nevoie de încă o săptămână de recuperare. Foarte probabil, universalul va putea fi folosit la turneul de la Zalău, ce va avea loc în perioada 27 – 29 septembrie.

“Jani Jeliazkov nu a jucat la turneul de la Dej, pentru că mai are nevoie de cel puţin încă o săptămână de recuperare, din cauza unei accidentări la umăr. În rest, au jucat toţi jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie”, ne-a informat antrenorul Zalăului.

În vârstă de 26 de ani, Jani Jeliazkov joacă pe postul de universal şi a fost transferat la Zalău de la campioana Bulgariei Neftohimik Burgas, la care a jucat în a doua partea a sezonului trecut.

Anul trecut, el a mai evolua şi la Arcada Galaţi.

1179 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1