Connect with us

FOTBAL

CS Hida se impune cu Recolta Agrij, într-un meci cu 10 goluri!


Gruparea pregătită de Cornel Onaţ şi Florian Midi a făcut spectacol pe teren propriu şi a marcat pe bandă rulantă în poarta Agrijului, spre deliciul oamenilor aflaţi în tribune


Deşi şi-a propus locul 1 în acest sezon, CS Hida a avut parte de un “şoc” în deplasarea de la Jac, acolo unde a pierdut fără drept de apel în faţa grupării conduse de Samir Sabou.

Pentru a demonstra că acel eşec a fost doar o întâmplare nefericită, hidanii trebuiau să se impună în duelul cu Recolta Agrij. Pentru asta, gazdele au început “furtunos” jocul, iar după nici un sfert de oră, Ionuţ Pop a deschis scorul, pentru ca tot acesta să dubleze avantajul gazdelor cu un şut direct în vincluj porţii lui Dan Markhoul. N-a durat mult, iar Cristian Moldovan a reuşit să mărească avantajul echipei sale, în urma unei lovituri de la colţul terenului, pentru ca Dănuţ Moigrădean să îl imite câteva minute mai târziu.

La 4 – 0 pentru CS Hida, Bogdan Tereu a reuşit să reducă din handicap, chiar înainte de pauză. Repriza secundă a început cu oaspeţii în atac, însă elanul acestora a fost “tăiat” de euro-golul reuşit de Cristian Moldovan.

Mijlocaşul stânga al gazdelor a reuşit o semi-foarfecă de la marginea careului de 16 m, care a lovit bara transversală şi a intrat în poartă, aproape de vinclul porţii apărate de Dan Markhoul, frunctificând astfel cum nu se putea mai bine centrarea lui Dorin Pop.

S-a făcut 6 – 1, după ce Moigrădean a reuşit şi el dubla şi chiar dacă oaspeţii au mai punctat de două ori, a fost prea târziu pentru o revenire, Alin Roşu stabilind scorul final.


CS Hida – Recolta Agrij 7 – 3 (4 – 1)

Au marcat: Ionuţ Pop (‘13 şi 17), Cristian Moldovan (‘24 şi 61), Dănuţ Moigrădean (‘37 şi 67) şi Alin Roşu (‘88), respectiv Bogdan Tereu (‘42 şi 73) şi Cătălin Curea (‘77)

CS Hida: Robert Onaţ – Marius Luca, Cristian Şomai, Ionuţ Pop, Cristian Puşcaş, Dorin Pop, Cristian Moldovan, Cornel Onaţ, Dănuţ Moigrădean, Dorel Boldor (cpt.) şi Răzvan Souca. Rezerve: Bogdan Căţănaş – Mihai Crişan, Ionuţ Păuşan, Dorin Bîrsan, Alin Roşu, Ionuţ Prodan şi Daniel Goste. Delegat: Florian Midi

Recolta: Dan Markhoul – Dinu Berar, Lucian Goia (cpt.), Marius Frenţiu, Ciprian Recian, Cătălin Curea, Dan Porumb, Abel Varga, Răzvan Mureşan, Dan Holhoş şi Bogdan Tereu. Rezerve: Paul Rostaş, Dan Petrean, Vlad Lăcătuş şi Andrei Indrieş. Delegat: Andrei Mastan

Au arbitrat: la centru: Sergiu Corb (Zalău), asistenţi: Claudiu Coste (Surduc) şi Tudor Mureşan (Gîrceiu)

Observator AJF: Florin Morar (Zalău)

Jucătorul meciului: CRISTIAN MOLDOVAN


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL