Connect with us

FOTBAL

Nigerianul Jamilu a fost expulzat din România


Aflat în detenţie timp de aproape trei luni  la Centrul de Luare în Custodie Publică de la Otopeni, fostul jucător al echipelor FC Zalău şi CS Barcău Nuşfalău a fost trimis acasă de autorităţile române


Calvarul din România s-a terminat pentru fotbalistul Ibrahim Jamilu. Rămas pe teritoriul ţării noastre fără acte în regulă, nigerianul a ajuns să se ascundă de autorităţile române.

Acesta a fost şi motivul pentru ca fotbalistul în vârstă de 24 de ani a dispărut brusc de la Nuşfalău, acolo unde evolua pentru CS Barcău.

Astfel, la finalul lunii aprilie, Jamilu a dispărut fără urmă, pentru ca poliţiştii de la Biroul pentru imigrări al judeţului Covasna să îl reţină pe data de 17 iunie în oraşul Târgu Secuiesc, acolo unde locuia iubita lui cu care avea o relaţie de câteva luni.

Ca şi alţi extracomunitari care au rămas fără forme legale pe teritoriul ţării noastre, Jamilu a ajuns în detenţie la Centrul de Luare în Custodie Publică de la Otopeni.

Încă de la finalul lunii iulie, autorităţile române au vrut să îl expulzeze pe african în ţara sa de origine, dar acest moment s-a tot prelungit, deoarece fotbalistul a încercat să facă rost de bani pentru biletul de avion spre Nigeria, pentru ca apoi să revină în România.

Din păcate, acesta nu a reuşit să obţină suma de bani pentru biletul de avion.

Până la urmă, Ibrahim Jamilu a părăsit ţara noastră la începutul lunii septembrie, alături de iubita sa!

“De săptămâna trecută, eu şi Jamilu am ajuns în Nigeria. Eu mi-am cumpărat bilet de avion doar dus, în timp ce cei de la imigrări au plătit biletul lui Jamilu. Acum suntem bine, dar avem nevoie de bani pentu a aplica o nouă viză pentru Jamilu. Când vom avea actele în regulă, vrem să revenim în România”, ne-a spus iubita nigerianului.

De precizat că şi Benjamin Kuku – celălalt nigerian îndrăgit de suporterii echipei FC Zălău, a părăsit în această vară ţara noastră.

Fotbalistul a ajuns însă în Israel, acolo unde evoluează o formaţie de ligă secundă.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 septembrie.

4141 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL