Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. S-a prăbuşit pe stradă şi a murit

 


Un bărbat în vârstă de 77 de ani a căzut ca şi secerat în miezul zile pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău şi s-a stins din viaţa, în ciuda eforturilor medicilor de la Ambulanţă

 

Tragicul eveniment s-a petrecut în această zi, în primele ore ale amiezii.

Pe Bulevardul Mihai Viteazul, mai exact în zona Astralis, unui bărbat în vârstă de 77 de ani i s-a făcut rău şi a căzut pe trotuar, în văzul tuturor.

Imediat, oamenii din preajmă au încercat să-i acorde primul ajutor, iar cineva a sunat la 112.

După câteva minute, la faţa locului a ajuns şi mai multe echipaje de intervenţii de la Ambulanţă şi Poliţie.

Din păcate, intervenţia medicului de pe Ambulanţă a fost în zadar, deoarece bătrânul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, persoana fiind declarată decedată.

“Bărbatul de 77 de ani avea probleme cardiace, era purtător de stimulator şi la un moment dat i s-a oprit inima. Un echipaj al Ambulaneţei cu medic s-a deplasat la faţa locului, încercând să-l readucă la viaţă, dar nu din păcate nu acest lucru nu s-a putut reuşi”, a declarat Ioan Cordea – purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

Recent, un alt sălăjean a decedat pe stradă, în judeţul Arad. Din păcate, atunci, oamenii din preajmă nu au ajutat victima şi nici măcar nu au sunat la numărul de urgenţe.

Vezi AICI mai multe detalii pe acest subiect.

8513 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj