Connect with us

FOTBAL

Atletic Zalău, victorie zdrobitoare în faza judeţeană de la Liga Elitelor U 15


La meciul din Grupa B, gruparea zălăuană s-a impus cu 14 – 0 în faţa juniorilor de la Voinţa Horoatu Crasnei


Campionatul juniorilor C a devenit în acest an mult mai important, având în vedere că Federaţia Română de Fotbal a lansat o nouă coînmpetiţie dedicată jucătorilor sub 15 ani, este vorba de Liga Elitelor.

Această competiţie a început cu faza judeţeană, dar are continuitate şi la nivel naţional, în faza regională care începe în luna octombrie, judeţul nostru urmând să trimită două echipe, câştigătoarele celor două grupe.

Primele meciuri au avut loc săptămâna trecută, iar cel mai mare scor s-a înregistrat în Grupa B, unde CS Atletic Zalău a surclasat Voinţa Horoatu Crasnei, în poarta căreia a marcat 14 goluri.

Mult mai disputat a fost celălalt joc, dintre CS Barcău şi Sportul Şimleu. La capătul unui joc ce în mare parte a fost echilibrat, echipa din Nuşfalău s-a impus la limită şi după prima rundă ocupă locul secund în grupă.

În Grupa A, lipsa de experienţă a celor de la Victoria Zalău s-a văzut în primul meci. Deşi s-a duelat cu o echipă ce activează doar de un an şi la nivel de juniorii, formaţia antrenată de Ardelean Zoltan a trebuit să se recunoască învinsă de Someşul Someş Odorhei.

CSS Zalău a trecut fără probleme de Rapid Jibou şi ocupă deocamdată primul loc, însă marea favorită la câştigarea grupei A este Viitorul Zalău, care a stat în prima etapă.

Rezultatele complete şi programul etapei următoare, în ziarul Sportul Sălăjean din 19 septembrie.

982 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL