Connect with us

Ştiri din Sălaj

Deşi băut, un sălăjean s-a urcat la volan şi a făcut accident în Satu Mare


Un tânăr de 23 de ani din judeţul nostru nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism condus de un sătmărean şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, un pasager din maşina condusă de sătmărean a suferit leziuni grave


Un accident grav de circulaţie a avut loc azi-dimineaţă în judeţul Satu Mare.

Mai exact, conform presasm.ro, la ieşirea din municipiul Satu Mare spre Carei, două autoturisme s-au ciocnit, vinovat de producerea acestui accident fiind un şofer din judeţul Sălaj.

În jurul orei 7.30, un sălăjean în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea autoturismul, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţa de autoturismul aflat în faţa sa, condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Doba, judeţul Satu Mare.

Conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, pentru colegii de la presasm.ro, în urma impactului a rezultat rănirea gravă a unui tânăr de 25 de ani, pasager în maşina condusă de sătmărean. Tânărul a fost transportat de urgenţă la UPU Satu Mare.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că sălăjeanul care a comis accidentul a consumat băuturi alcoolice, testarea cu alcooltestul evidenţiind o alcoolemie de 0,27 mg/l în aerul expirat.

Sursa: presasm.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj