Connect with us

HANDBAL

Junioarele III de la CSS Zalău, aproape de o surpriză cu Phoenix Baia Mare


Echipa junioarelor III, pregătite de Gabrielei Muntean, au avut avantaj minim la pauza partidei cu gruparea din judeţul Maramureş, însă, din păcate, până la finalul jocului a cedat acest avantaj şi s-a văzut învinsă la un gol diferenţă


La  finalul săptămânii trecute s-a reluat şi Campionatul Naţional de junioare III la handbal fete. În acest an, la fel ca şi anul trecut, CSS Zalău este singura echipă a judeţului Sălaj prezentă în această competiţie. După cum relatam şi săptămâna trecută, antrenoarea echipei a rămas Gabriela Muntean.

Să menţionăm faptul că începând de anul acesta şi meciurile junioarelor III vor dura 60 de minute, câte 30 repriza, însă numărul time-out-urilor a rămas acelaşi.

În runda inaugurală, CSS Zalău a avut parte de un adversar dificil, înfruntând pe teren propriu mult mai titrata CS Phoenix Baia Mare. Ultimele patru întâlniri directe au fost câştigate clar de gruparea din judeţul Maramureş, astfel că majoritatea se aşteptau la un “galop de sănătate” şi în jocul de vineri, disputat în sala de sport a LPS “Avram Iancu”.

Doar că, sălăjencele noastre, conduse şi motivate de pe margine de Gabriela Muntean au reuşit o prestaţie onorabilă în faţa grupării mult mai titrate din Baia Mare şi la pauză, chiar au avut avantaj. De altfel, avantajul fetelor noastre a durat până în minutul 55, când băimărencele, cu multă stăpânire de sine, au reuşit să întoarcă rezultatul în favoarea lor.

“A fost un meci frumos, de angajament şi sunt foarte mulţumită de atitudinea fetelor. Am reuşit să conducem echipa din Baia Mare timp de 55 de minute şi puteam mai mult în acest joc. Oricum, sunt mulţumită şi dacă fetele vor continua să se dăruiască la fel de mult în continuare, vor veni şi victoriile”, ne-a declarat Gabriela Muntean.


CSS Zalău – CS Phoenix Baia Mare  22 – 23 (12 – 11)

CSS Zalău: Ştefania Mocuţ, Andreea Serencu, Maya Pop – Mara Pop (8 goluri), Karina Ghinea (7), Andreea Ţurcaş (3), Beatrice Roş (2), Alexia Suciu (1), Veres Krisztina (1), Baczo Tamas, Ana Maria Lungu, Denisa Temeş, Alexandra Ţap, Daria Gîrbouan, Miruna Labo, Paula Maliţa şi Roxana Pădurean. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL