Connect with us

Feminin

“U” Olimpia Cluj s-a impus în derby-ul cu Heniu Prundu Bârgăului


Campioana României a debutat cum nu se poate mai bine în noul sezon şi a reuşit să câştige la scor confruntarea cu gruparea bistriţeană, într-un joc în care pe lângă faptul că a marcat de 5 ori, nu a primit niciun gol


Liga 1 Feminin a debutat în 8 septembrie, însă doar două jocuri s-au disputat atunci, campioana “U” Olimpia Cluj urmând să dispute jocul din prima etapă cu Fortuna Becicherecu Mic în 19 septembrie.

Totuşi, multipla campioană a României a disputat la finalul săptămânii trecute, în 16 septembrie, în faţa celor de la Heniu Prundu Bârgăului, formaţie cu pretenţii în acest sezon. Cu toate acestea, clujencele nu au avut nicio probleme în acest duel, iar hattrick-ul Phoenetiei Browne şi golurile Teodorei Meluţă şi Marei Bâtea au făcut ca “U” Olimpia să se impună cu un categoric 5 – 0.

Precum în prima etapă, şi în runda secundă s-au disputat doar două meciuri, iar pe lângă derby-ul de la Cluj-Napoca, s-a desfăşurat la Târgovişte şi duelul dintre Clubul Sportiv Şcolar şi CFR Timişoara, însă nici aici nu a fost un duel mai echilibrat, iar gazdele s-au impus la o diferenţă categorică, scor 6 – 1.

Să spunem că celelalte trei dueluri din această etapă vor avea loc la finalul lunii septembrie şi în luna octombrie, conform site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Sursa foto: Diana Coltofean


Rezultatele etapei a II-a din Liga 1 Feminin

CSS Târgovişte – CFR Timişoara 6 – 1

“U” Olimpia Cluj – Heniu Prundu Bârgăului 5 – 0

Fortuna Becicherecu Mic – Universitatea Galaţi –  se joacă în 26 septembrie

Vasas Femina Odorhei – Universitatea Alexandria – se joacă în 10 octombrie

Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” – Independenţa Baia Mare – se joacă în 28 octombrie


 

748 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin