Connect with us

HANDBAL

SPECIAL. Vară fierbinte pentru modelul Andreea Bica. Sălăjeanca a câștigat un nou concurs de miss, dar a făcut și prima ședință foto nud! FOTO


La nici 20 de ani, Andreea are deja o experiență de peste 7 ani în modeling, dar și succes în concursurile de miss, ultimul câștigat fiind “Miss Pontica 2018” de la Mamaia. De precizat că înainte de a urca pe scenă, ea a practicat handbalul la CSS Zalău


În această vară, Andreea Bica (n. 30 martie 1999) s-a mișcat foarte bine pe toate planurile. În plan școlar, frumoasa zălăuancă a reuşit să treacă BAC-ul cu brio, dar şi examenul de admitere la o instituție de învățământ superior.

Acum “şcolăriţa” de la Liceul Pedagogic “Gheorghe Șincai” a devenit studentă la Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti – secţia Comunicare şi Relaţii Publice.

“În ultimul an m-am concentrat mai mult spre școală. După ce am terminat cu examenele, am fost cinci săptămâni la Mamaia”, precizează modelul în vârstă de 19 ani.

Miss Pontica, al şaselea premiu din carieră

După ce activitatea de la şcoală a mers ceas, şi modelingul şi-a făcut din nou loc în viaţa Andreei. Astfel, dacă anul trecut ea s-a clasat pe locul doi la Miss Litoral şi a fost desemnată Miss Turism, în această vară ea a câştigat clar un concurs de frumuseţe.

Aflat la prima ediţia, concursul “Miss Pontica” (prezentat de cunoscuta Anca Ţurcaşiu) s-a desfăşurat în la finalul lunii august la Hotel Phoenicia din Mamaia, iar pe scenă au urcat 16 tinere frumoase din toată țara, între care şi zălăuanca cu dimensiunile 84 – 60 – 92.

După două probe, adică prezentarea rochiei de seară şi prezentarea în costum de baie, sălăjeanca a câştigat concursul!

“Am avut încredere şi am crezut în mine şi în munca mea. Sincer, mă aşteptam să câştig, cu atât mai mult cu cât celelalte concurente au mai puţină experienţă, în timp ce eu am deja şapte ani în modeling. Vă daţi seama, în acest timp am reuşit să îmi stabilesc un mers cu lejeritate pe scenă şi să îmi maschez emoţiile sau acestea chiar au dispărut. Mă bucur că am cucerit primul loc”, a declarat câştigătoarea de la “Miss Pontica” pentru Ştiri din Sălaj.

La nici 20 de ani, sălăjeanca are deja şase concursuri câştigate, la Miss Transilvania Fashion (anul 2014), Miss Popularity FashionTV (2014), Miss Cap Aurora (2016), Miss FashionTV Tourism (2016), Miss Turism (2017) şi Miss Pontica (2018).


Andreea Bica: “Îmi place să pozez nud, atâta timp cât fotografiile sunt artistice şi nu sunt vulgare”

În cele cinci săptămâni la mare, modelul din Zalău a făcut prezentări de modă, dar a încins nisipul de pe malul Mării Negre prin şedinţe foto HOT!

Pentru prima dată în viaţă, ea a făcut şi prima şedinţă foto nud!

“Au fost primele poze mai… deocheate din viaţa mea. Eu nu sunt pudică şi îmi place să pozez, atâta timp cât fotografiile sunt artistice şi nu sunt vulgare. Nu m-am gândit să pozez pentru reviste, chiar și dacă ar fi vorba de Playboy. Nu voi face asta niciodată, deoarece mi se pare ceva vulgar şi nu e genul meu”, ne-a mai spus Andreea.

I-ar place să joace în filme!

Dacă nu este atrasă de astfel de reviste, proaspăta studentă nu ar spune “NU” unei prezenţe într-un platou de filmare, cu atât mai mult cu cât foarte multe modele din ţară şi din străinătate au avut mare succes în cinematografie. “Mi-ar place să joc într-un film”, a precizat miss Pontica 2018.

Până atunci, însă, tânăra provenită dintr-un orăşel de provincie se pregăteşte să ia în piept viaţa de capitală.

“Este clar, viaţa mea se va schimba radical. Dacă până acum am văzut modelingul ca şi un hobby, de acum încolo mă pot concentra spre această activitate care îmi place nespus. Am şi discutat cu cineva pentru un contract la o agenţie de modeling din Bucureşti. Acolo voi putea avea contracte şi în străinătate, iar situaţia financiară va fi mult mai bună. Încă sunt susţinută de părinţi, dar în viitorul apropiat vreau să fiu independentă din acest punct de vedere”, a încheiat modelul care în copilărie a practicat handbalul la CSS Zalău.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 septembrie.

4420 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL