Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria cu Dunărea Brăila: “Le felicit pe jucătoare, pentru că în cea mai mare parte a meciului au respectat sarcinile de joc. Sunt 3 puncte importante”


Tehnicianul formaţiei zălăuane a fost încântat de prima victorie din acest campionat şi a ţinut să aducă mulţumiri, atât publicului, cât şi galeriei, care au încurajat echipa favorită, mai ales în momentele grele


 HC Zalău a bifat prima victorie din campionat, reuşind să învingă duminică Dunărea Brăila cu 22 – 19, într-o partidă ce a contrat pentru etapa a III-a din Liga Naţională.

În mare parte, jocul a fost controlat de către echipa lui Tadici, care la pauză a avut avantaj de trei goluri, 10 – 7, iar în partea secundă a reuşit să se desprindă şi la şase goluri. Finalul a devenit disputat, după ce Dunărea a revenit la un gol, 18 – 17, când mai erau de jucat doar câteva minute.

Finalul a fost gestionat foarte bine de către zălăuance, care au fost însă ajutate de către public şi galerie, iar în cele din urmă, victoria a fost obţinută la o diferenţă de trei goluri.

De rezultatul final, dar şi de joc a fost mulţumit şi Gheorghe Tadici, care a ţinut să îşi felicite jucătoarele.

“Aşa cum m-am aşteptat, a fost un meci greu. A fost un joc de intensitate maximă şi le felicit pe fete, fiindcă în cea mai mare parte a meciului au respectat sarcinile de joc. S-a întâmplat ceva însă cu Roxana Rob, iar apoi au apărut momentele dificile, atât în prima, cât şi în a doua repriză. Până la urmă a reparat greşelile şi a făcut şi lucruri bune. În ultima parte au fost şi nişte decizii pe care nu le înţeleg. Am văzut ultimul gol a lui Alina Vâtu, fără discuţii din paşi. Apoi o aruncare de la 7 m, la care o jucătoare era în semicerc. Până la urmă, pentru noi a fost bine, deoarece în final a ieşit la rampă Claudia Constantinescu şi a dat nişte goluri care au rezolvat problema învingătoarei. Sunt anumite rezultate planificate şi nu înţeleg de ce. Cred că şi acest joc se dorea a se termina la egalitate şi nu ştiu din partea cui. Fetele merită felicitări pentru efortul care l-au depus până în minutul 60. Consider că sunt 3 puncte foarte importante, nu neapărat prin prisma clasamentului. Este doar etapa a treia şi clasamentul nu este elocvent, dar este bine că am adunat puncte în aceste jocuri, a declarat Gheorghe Tadici, care a ţinut să mulţumească atât publicului prezent la meci, cât şi galeriei.

”Mulţumesc publicului care a susţinut echipa. Cei din galerie au fost de la început până la capăt alături de fete şi au intervenit în minutul 57, într-un moment în care echipa era puţin căzut şi le-a ajutat foarte mult să renască”, a mai spus Tadici

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dan

    17 September 2018 at 15:04

    sunt cateva doar de forma pe teren. Jocul greu dar unele il fac si mai greu. Rob rateaza 7 m pentru ca se distreaza in loc sa se concentreze. Nu e prima data , cand din joc de final lejer il complica, cu ratarile ei singura cu portarul. Nu ar ma trebui lasata sa execute 7 m .Prea multa incredere are Tadici in ea si nu merita !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL