Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a câștigat toate meciurile de la Cupa ”Unirea”. REZULTATELE complete


Gruparea de sub Meseș a trecut de CSM Câmpia Turzii, VCM Piatra Neamț și Unirea Dej, în fața cărora a obținut victorii de 3 puncte, astfel că a câștigat primul turneu amical


La mai bine de o lună de la reunire, Volei Municipal Zalău a luat startul și la primul turneu de verificare. De joi și până sâmbătă, formația zălăuană a participat la Cupa ”Unirea” de la Dej, unde echipa antrenată de Nikolay Jeliazkov a avut o evoluție bună, cu toate că nu a putut conta pe unul dintre cei mai valoroși jucători, bulgarul Miroslav Gradinarov, care în această perioadă participă cu naționala Bulgariei la Campionatul Mondial.

Trei victorii din tot atâtea jocuri au obținut zălăuanii, iar la final s-au clasat pe primul loc și au câștigat primul turneu amical.

După 3 – 1 cu CSM Câmpia Turzii, gruparea de sub Meseș a câștigat cu același scor și în a doua zi, în fața nou-promovatei VCM Piatra Neamț. Cea mai clară victorie a fost obținută în ultima zi, chiar în fața gazdelor de la Unirea Dej, de care Volei Municipal Zalău a trecut cu 3 – 0.

Al doilea turneu de verificare pentru Volei Municipal va fi chiar la Zalău, este vorba de ediția 2018 a Cupei Municipiului Zalău, care va avea loc în perioada 27 – 29 septembrie. Alături de formația zălăuană mai participă Unirea Dej, SCM Craiova, dar și CSM București. Cu ocazia acestui turneu, gruparea zălăuană își va prezenta lotul pentru sezonul 2018 – 2019 .

Rezultatele înregistrate la Cupa Unirea:

CSVM Zalău – CSM Câmpia Turzii 3 – 1 (18, -23, 22, 26)

Unirea Dej – VCM Piatra Neamț 3 – 0 (18, 18, 23)

CSVM Zalău – VCM Piatra Neamț 3 – 1 (-18, 15, 22, 17)

Unirea Dej – VCM Câmpia Turzii 3 – 0

VCM Piatra Neamț – CSM Câmpia Turzii 0 – 3

Unirea Dej – CSVM Zalău 0 – 3 (-16, -22, -23)

 

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1