Connect with us

HANDBAL

Bianca Berbece a devenit jucătoarea Zalăului


Handbalista a fost legitimată săptămâna trecută şi ea va putea debuta oficial pentru HC Zalău din etapa următoarea


În stagiunea 2018 – 2019, HC Zalău este singura echipă din Liga Naţională ce se bazează doar pe jucătoare românce. Şi în această vară, Tadici a optat să transfere la Zalău doar jucătoare tinere, de perspectivă şi au fost aduse nu mai puţin de şase handbaliste. Este vorba de Cristina Lung (SCM Craiova), Andreea Mihart (CSU Danubius Galaţi), Alexandra Severin (Dinamo Bucureşti), Tatyana Pricop (Minaur Baia Mare), Teodora Popescu (SCM Craiova) şi Bianca Berbece (Activ Plopeni).

Dacă primele cinci au fost legitimate încă din vară, în cazul lui Bianca Berbece au fost mici probleme de legitimare, dar acestea au fost rezolvate săptămâna trecută, astfel că handbalista a devenit jucătoarea Zalăului. Ea a făcut deplasare la meciul de la Galaţi, însă nu a evoluat, dar are ocazia să debuteze şi oficial la HC Zalău din etapa următoare.

“S-a rezolvat şi problema cu Bianca Berbece şi ea a devenit jucătoarea Zalăului. Acum mai avem o soluţie la nivel de inter dreapta”, a spus Gheorghe Tadici.

Originară din Rm.Vâlcea, Bianca Berbece a fost împrumutat în sezonul trecut în liga secundă la Activ CSO Plopeni. Handbalista este internaţională de tineret, iar în vară a fost cu România la Campionatul Mondial din Ungaria.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL