Connect with us

HANDBAL

Dumitru Berbece – antrenor Dunărea Brăila: “Venim la Zalău să câştigăm, cu toate că este foarte greu”


Tehnicianul  îşi mobilizează echipa înaintea partidei de la Zalău, dar este conștient că Dunărea va avea o misiune grea, sub Meseș


HC Zalău și Dunărea Brăila se duelează duminică, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”, într-un meci ce contează pentru etapa a III-a din Liga Națională.Înaintea confruntării ambele echipe au câte un punct, după ce au remizat în etapa precedentă, Zalăul la Galați, iar Brăila pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.  După cele două puncte pierdute pe teren propriu, Dunărea vine la Zalău să câștige, dar tehnicianul Dumitru Berbece știe că acest lucru este foarte greu.

”Încă echipa nu este la nivelul la care îl doresc eu. Au mai intervenit şi alte accidentări şi nici nu am avut tot lotul la dispoziţi să ne antrenăm.  Din păcate am avut meciul în mână cu Minaur Baia Mare, dar am ratat şapte aruncări de la 7 m şi ne-am ales cu un punct. Acum venim la Zalău să ne batem şi să câştigăm, cu toate că este foarte greu. Ştim ce este la Zalău şi ce antrenor renumit are această echipă, dar încercăm să facem în aşa fel încât să venim  cu o victorie. Rămâne de văzut dacă vom şi putea ”, a declarat Dumitru Berbece, pentru Pro Brăila.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL