Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi bătrâni din Sălaj, bătuţi în ograda proprie de un tânăr


Pe motiv că nu i-ar fi plătit serviciile prestate, ciurdarul din localitatea Hereclean a pătruns în gospodăria unor bătrâni din sat, pe care i-a ameninţat şi agresat. Bătrâna a ajuns la spital


Din acest an, sătenii din Hereclean au schimbat îngrijitorul de animale, altfel că din luna aprilie aici a fost adus un ciurdar din localitatea Cuceu – sat aparţinător oraşului Jibou.

Încă de la început, comunitatea locală a avut mici nemulţumiri în ce priveşte modul în care tânărul în vârstă de 33 de ani şi familia sa se ocupă de animalele lor.

Mai mult, acesta nu ar fi făcut curat cum trebuie pe păşunea satului şi nu a tăiat spinii, după cum era înţelegerea.

În aceste condiţii, mai mulţi localnici au refuzat să îi mai ofere simbria, provocând furia ciurdarului.

După ce ar fi ameninţat mai mulţi săteni, bărbatul de etnie rromă a recurs şi la violenţă.

Bătrânul a rămas lat, iar bătrâna cu leziuni la cap

Astfel, în cursul zilei de marţi, el a intrat în gospodăria unor bătrâni din sat şi le-a cerut banii.

Probabil că între tânăr şi bătrân a avut loc şi un schimb de cuvinte mai aprinse. Aflat sub influenţa alcoolului, jibouanul a devenit violent şi l-a agresat pe bunic, care a căzut la pământ.

Auzând circul din curte, bătrâna aflată în casă a ieşit afară cu ajutorul unei cârje, deoarece ea acuză unele deficienţe motorii.

Într-un acces de furie, agresorul s-a năpustit şi asupra ei şi a lovit-o în cap cu cârja.

Cineva a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţii, două maşini cu mascaţi, una de poliţie şi una de la Ambulanţă.

Femeia a primit primele îngrijiri, iar apoi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Ulterior, a fost internată cu leziuni la nivelul capului.

“Pe data de 11 septembrie, ora 12.35, Postul de poliţie Hereclean a fost sesizat de un bărbat din Hereclean despre faptul că un tânăr din Jibou a pătruns în gospodăria sa şi l-a agresat pe el şi pe soţia sa. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu şi lovituri şi alte violenţe”, a declarat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

În acest moment, agresorul este cercetat de oamenii legii în libertate, deşi acesta a mai fost certat cu legea, existând voci care spun că în trecut bărbatul a fost şi pe la puşcărie.

Trebuie precizat şi faptul că omul are nu mai puţin de şapte copii, cărora le trebuie mâncare şi haine.

De fapt, el le-a şi spus mai multor localnici că a recurs la aceste ameninţări şi violenţe din cauza faptului că e neplătit şi astfel nu îşi mai poate îngriji familia.

3900 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj