Connect with us

FOTBAL

Început bun de sezon pentru Raul Stanciu la Unirea Tăşnad


După ce a marcat un gol în Cupa României în meciul Minaur Baia Mare, mijlocaşul zălăuan a înscris şi în campionat şi a adus un punct pentru echipa sa, în deplasarea de la Turda


De mai bine de un an, Sălajul nu mai are nicio echipă de fotbal în Liga a III-a, însă din judeţul nostru sunt foarte mulţi fotbalişti care joacă în ligile superioare şi chiar o fac foarte bine.

Un exemplu este Raul Stanciu, fostul căpitan de la FC Zalău, care a început al doilea sezon la Unirea Tăşnad, grupare la care s-a transferat după desfiinţarea echipei zălăuane.

Stanciu a devenit în scurt timp un jucător de bază  la gruparea sătmăreană, iar în acest început de sezon traversează o perioadă bună.

După ce a marcat un gol în meciul de Cupa României cu Minaur Baia Mare, fotbalistul a înscris şi în ultima etapă de campionat, în deplasarea de la Sticla Arieşul Turda.

Zălăuanul a reuşit să deschidă scorul în primul sfert de oră, după ce a executat perfect o lovitură liberă, însă Unirea Tăşnad nu a obţinut decât un punct la Turda, după ce adversarii au egalat pe final dintr-un penalty.

A fost a treia remiză consecutivă pentru Unirea Tăşnad, după un 0 – 0 la Avântul Reghin şi un 2 – 2 pe teren propriu cu Sănătatea Cluj.

“La Tăşnad mă simt foarte bine. La echipă au fost aduşi câţiva jucători noi, iar acum încet-încet începem să arătăm bine. Puteam obţine însă mai multe puncte din primele trei etape dacă eram mai atenţi, dar sunt convins că jocul nostru va arăta mai bine şi vom obţine rezultate bune. Nu avem un obiectiv clar, dar ne propunem să câştigăm cât mai multe meciuri şi să fim pe un loc cât mai bun”, a declarat Raul Stanciu pentru Sportul Sălăjean.

După trei etape, Unirea Tăşnad ocupă locul 10 cu 3 puncte. Lider este Minaur Baia Mare, formaţie la care evoluează portarul zălăuan Alexandru Gudea.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean, 12 septembrie.

 

Sursa foto: Cristian Cosma

 

 

1732 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL