Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a debutat cu o victorie la Cupa “Unirea”


În primul joc amical, formaţia zălăuană a trecut cu 3 – 1 de nou-promovata CSM Câmpia Turzii


Chiar dacă s-a reunit la începutul lunii august, Volei Municipal Zalău a fost în efectiv aproape complet doar de două săptămâni, după ce jucătorii au revenit de la echipele naţionale, cu care au participat în preliminariile Campionatului European. De la pregătire mai lipseşte Miroslav Gradinarov, cel care se află cu naţionala Bulgariei, la Campionatul Mondial.

Din această săptămână, Volei Municipal Zalău şi-a început şi seria jocurilor de verificare, în cadrul Cupei “Unirea” de la Dej.

Primul joc a avut loc joi după-amiază, cu nou-promovata CSM Câmpia Turzii, partidă pe care elevii lui Nikolay Jeliazkov au câştigat-o cu 3 – 1. Primul set a fost câştigat categoric de Volei Municipal Zalău, cu 25 – 18, după care nou-promovata s-a impus în setul doi cu 25 – 23. Următoarele două seturi au revenit fostei campioane, care s-a impus cu 25 – 22 şi cu 28 – 26, astfel că a început seria partidelor amicale cu o victorie de 3 puncte. Cele mai multe puncte din tabăra sălăjenilor au fost reuşite de Ciprian Matei (16).

În celălalt meci al zilei, Unirea Dej a trecut cu 3  – 0 de VCM Piatra Neamţ. Azi, de la ora 17.00, Zalăul se va duela cu VCM Piatra Neamţ, iar sâmbătă de la ora 13.00 va întâlni Unirea Dej.

 

Volei Municipal Zalău – Câmpia Turzii 3 – 1 (18, -23, 22, 26)

 

 

739 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1