Connect with us

FOTBAL

FOTO. Juniorii B de la Atletic au bătut “U” chiar la Cluj, dar la 3 zile au cedat acasă cu Luceafărul Oradea


Gruparea antrenată de Alexandru Pop nu a avut aceeaşi constanţă şi în meciul de sâmbătă, astfel că victoria măreaţă de la Cluj nu a putut fi dublată de un rezultat pozitiv în partida cu Luceafărul Oradea


Jocul juniorilor B de la CS Atletic Zalău începe să arate tot mai bine, iar acest lucru se reflect şi în rezultatele obţinute. Miercurea trecută, elevii lui Alexandru Pop au obţinut o victorie măreaţă, chiar pe terenul celor de la Universitatea Cluj, iar zălăuanii sperau tot într-un rezultat pozitiv şi sâmbătă, pe teren propriu, deşi au întâlnit liderul de la această categorie, este vorba de Luceafărul Oradea.

Gazdele au dominat prima repriză, însă din nou, ocaziile avute nu s-au materializat în goluri. Raul Colcer a ratat deschiderea scorului în primele 20 de minute, iar tot în prima repriză, Florin Lingurar a mai avut o ocazie mare, dar a şutat pe lângă poartă. La vestiare s-a intrat cu 0 – 0, dar la reluare, CS Atletic şi-a reluat jocul ofensiv, însă din nou, elevii lui Alexandru Pop nu au găsit drumul spre gol. Rareş Filip a avut o bară, iar tot la aceeaşi fază, mingea a revenit la Mihai Ardelean, care a avut o şansă mare de gol. O ocazie importantă a mai avut şi Ionuţ Şandor, însă scorul de pe tabelă a rămas neschimbat. În ultimele 20 de minute, în tabăra zălăuanilor au apărut şi problemele de lot, iar fundaşul Florin Brumar s-a accidentat, iar antrenorul Alexandru Pop a trebuit să îl înlocuiasă cu Cristian Romitan, un junior mai mic cu 2 ani! Pe partea defensivă s-a şi făcut diferenţa în acest joc, iar Luceafărul a profitat la maxim şi a deschis scorul  cu 15 minute înainte de final.

Bihorenii nu au ierat nici la două minute distanţă, când au avut o lovitură liberă din preajma careului, astfel că scorul a devenit 0 – 2. La acest scor, CS Atletic a căzut psihic şi nu a mai contat în atac, iar adversarii au mai marcat în ultimele secunde, tot pe o greşeală în defensiva gazdelor, iar scorul a devenit 0 – 3 în urma unui corner. Cu trei victorii în opt etape, juniorii B de la CS Atletic sunt pe penultimul loc în grupa preliminară, dar speră să termine această fază a campionatului cu rezultate cât mai bune în ultimele două runde.

La final de săptămână, CS Atletic Zalău va juca în deplasare la CSS 2 Baia Mare, după care pe 22 septembrie va încheia această fază a campionatului cu un meci pe teren propriu în faţa celor de la LPS Bihorul Oradea. “Pentru noi a fost foarte importantă victoria obţinută cu Universitatea, chiar la Cluj. Dn păcate nu am reuşit un rezultat pozitiv şi cu Luceafărul Oradea. Deşi am întâlnit liderul, am făcut un meci bun, însă din nou avem o problemă şi nu reuşim să ne fructificăm ocaziile. Am luat trei goluri pe final, din cauza unor greşeli în apărare. Rezultatul este nedrept şi 0 – 3 este un scor mincinos.  Nu a fost o mare diferenţă între noi şi cei de la Luceafărul. A contat şi faptul că un fundaş s-a accidentat şi a trebuit să improvizăm în defensivă. Sper să obţinem rezultate bun în ultimele două etape şi să intrăm cu un moral bun în faza a II-a a campionatului”, a spus Alexandru Pop.

“U” Cluj – Atletic Zalău  0 – 1 (0 – 0)!

 A marcat: Rareş Filip

Atletic Zalău – Luceafărul Oradea 0 – 3 (0 – 0)

CS Atletic: Alexandru Urzică – Ionuţ Şandor, Florin Brumar, Bogdan Olariu, Leonard Mureşan, Marius Muntean jr., Mihai Ardelean, Filip Rareş, Florin Lingurar, Andrei Ştirb şi Raul Colcer. Au mai evoluat: Sebastian Nicoraş, Cristian Romitan şi Eduard Stejerean. Antrenor: Alexandru Pop

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL