Connect with us

FOTBAL

FOTO. Victorie clară pentru AS Creaca Jac în derby-ul cu Hida


Gruparea condusă de Samir Sabou a fost echipa mai exactă în faţa porţii în duelul cu formaţia revenită în acest eşalon după trei ani. Meciul a fost unul spectaculos, cu ocazii multe de ambele părţii, însă hidanii nu au avut leacul potrivit pentru Răzvan Sabou


Revenită în Liga a V-a, după trei ani, CS Hida îşi propune locul 1 în acest sezon şi vrea să revină cât mai repede în cel de-al patrulea eşalon. În primele două etape, hidanii au făcut jocuri aproape perfecte şi a încasat un singur gol, marcând 7.

Însă, duminică, a avut parte de primul test adevărat, întâlnind în deplasare AS Creaca Jac, o formaţie la care a revenit “giuvaierul” Răzvan Sabou, astfel că şi gruparea din comuna Creaca îşi propune locul 1.

Derby-ul dintre cele două echipe a început la o oră mai puţin obişnuită, ora 11.00, însă acest lucru nu a contat, în teren ambele echipe fiind motivate şi cu un singur scop, victoria.

CS Hida a început mult mai bine acest joc şi ocaziile la poarta lui Rareş Pripon nu au întârziat să apară, însă, uşor-uşor, AS Creaca Jac a pus stăpânire pe joc, iar inevitabilul s-a produs, Răzvan Sabou reuşind să deschidă scorul, după un şut violent, sub bară.

Demoralizaţi de primirea acestui gol, hidanii au fost dezorientaţi în teren, iar Ionuţ Pripon a interceptat o minge în propria jumătate şi a făcut o “cursă” incredibilă până în careul advers, de unde l-a învins pe Robert Onaţ, majorând diferenţa de pe tabelă.

Cu toate că era condusă, CS Hida avea mari speranţe că poate reveni în joc, având în vedere numărul de ocazii avut în prima parte. Şi chiar a avut această şansă, însă şutul din lovitură liberă al lui Cornel Onaţ a lovit doar bara transversală.

A urmat accidentarea lui Cristian Şomai, care a fost schimbat cu Mihai Crişan, iar ceva s-a rupt în jocul hidanilor. Astfel, Răzvan Sabou s-a distrat cu apărarea adversă şi a mai marcat de trei ori în şapte minute, pentru a consemna o victorie clară a grupării din comuna Creaca. Dacă în etapa viitoare, CS Hida are o misiune grea pe teren propriu cu Recolta Agrij, AS Creaca Jac pare să aibă o misiune facilă la Buciumi.


Răzvan Sabou, jucător AS Creaca Jac: “Nicăieri nu este ca şi acasă. Mă bucur că am reuşit să înscriu şi că mi-am ajutat echipa să câştige. CS Hida este o echipă cu pretenţii în acest sezon şi ne-am aşteptat la un meci greu, însă ne bucurăm că am reuşit să ne impunem şi sperăm să o ţinem tot aşa”.


AS Creaca Jac – CS Hida      5 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Răzvan Sabou (‘34, 77, 81 şi 84) şi Ionuţ Pripon (‘35)

AS Creaca Jac: Rareş Pripon – Ionuţ Pripon, Robert Marian, Alin Avram, Artur Ciontoş, Adrian Sabou, Răzvan Sabou (cpt.), Răzvan Faur, George Marian, Sergiu Brie şi Ionuţ Nosa. Rezerve: Samir Sabou – Dan Surducan, Mihai Gog, Alexandru Gorgan, Marius Taloş, Robert Pripon şi Ciprian Terec. Delegat: Samir Sabou

CS Hida: Robert Onaţ – Cristian Puşcaş, Andrei Boldor, Marius Luca, Cristian Şomai, Cornel Onaţ, Dorin Pop, Cristian Moldovan, Ionuţ Pop, Daniel Goste şi Victor Pintea (cpt.). Rezerve: Bogdan Căţănaş – Petruţ Moigrădean, Mihai Crişan, Alin Roşu, David Galek, Ionuţ Prodan şi Răzvan Souca. Delegat: Cornel Moldovan

Au arbitrat: la centru: Sergiu Duma (Zalău), asistenţi: Sergiu Negrean şi Andrei Pop (ambii din Zalău)

 Observator AJF: Marcel Bercean (Zalău)

Jucătorul meciului: RĂZVAN SABOU


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL