Connect with us

FOTBAL

Leontin Moga, observator  la un meci al Universităţii Cluj!


După ce a fost delegat două etape la rând în Liga a III-a, secretarul AJF Sălaj va oficia şi în Cupa României, la partida de joi, dintre Fotbal Comuna Recea şi “U” Cluj


Devenit observator federal în această vară, după ce a trecut cu brio examenul organizat de Federaţia Română de Fotbal, Leontin Moga a fost delegat încă din prima etapă a Ligii a III-a, la partida dintre Şoimii Lipova şi Naţional Sebiş.

Cum secretarul AJF Sălaj s-a achitat foarte bine de sarcini, acesta a fost delegat şi în runda a doua, la jocul dintre CFR Cluj II şi Minaur Baia Mare.

Leontin Moga se află în faţa celui mai important meci ca şi observator de joc, urmând să oficieze la o partidă în care va fi angrenată o echipă de mare tradiţie din fotbalul românesc, divizionara secundă Universitatea Cluj.

Moga va fi observator la partida dintre Fotbal Comuna Recea şi “U” Cluj, ce contează pentru faza a IV-a din Cupa României, ultima etapă înaintea de 16-zecimi, rundă în care vor intra şi cele 14 grupări din prima ligă. Partida dintre Fotbal Comuna Recea şi Universitatea Cluj se dispută joi, de la ora 16.30, la Recea.

973 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL