Connect with us

Feminin

Debut de vis. Mihaela Merlan a marcat golul victoriei celor de la Heniu Prundu Bârgăului la Baia Mare


Talentata jucătoare venită în această vară de la CSŞ Târgovişte a înscris golul decisiv al echipei sale în jocul de la Baia Mare la debutul în tricoul echipe bistriţene în noul sezon


S-a terminat vacanţa şi pentru unele echipe din Liga 1 Feminin, iar la finalul săptămânii trecute a debutat noul sezon din primul eşalon fotbalistic.

Însă, doar două meciuri au fost programate, restul partidelor urmând să se desfăşoare în 19 septembrie.

La Baia Mare a avut loc cel mai interesant joc, acolo unde Independenţa, revenită în această vară în Liga 1, a primit vizita celor de la Heniu Prundu Bârgăului, o formaţie cu pretenţii şi în acest an, mai ales după transferurile reuşite în această vară.

Fără doar şi poate, cel mai sonor nume care a ajuns în curtea grupării bistriţene este Mihaela Merlan, nimeni alta decât fotbalista care le-a răpit celor de la Heniu, şansa de a câştiga un trofeu în sezonul trecut, fiind decisivă în victoria echipei sale de la acea vreme, CSS Târgovişte în finala Cupei României.

Astfel, cu toţii erau nerăbdători să o vadă pe “Mitzy” la debutul în tricoul echipei Heniu Prundu Bârgăului, iar aceasta nu a dezamăgit şi a răsplătit cu vârf şi îndesat încrederea antrenorilor care au dorit-o la echipă.

Astfel, Merlan a impresionat la debutul în tricoul noii sale echipe şi a adus victoria celor de la Heniu în faţa Independenţei Baia Mare, marcând golul 2 al victoriei cu 2 – 1 în faţa băimărencelor, după ce Adina Rognean a deschis scorul.

Celălalt meci care s-a disputat din prima etapă a fost fără istoric, Vasas Femina Odorhei spulberând CFR Timişoara cu 8 – 0, chiar pe terenul formaţiei din oraşul de pe Bega.

Fortuna Becicherecu Mic – “U” Olimpia Cluj, Universitatea Galaţi – CSS Târgovişte şi Universitatea Alexandria – Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” se vor disputa în 19 septembrie.

Sursa foto: Alin Botioc

1471 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin