Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Pompierii sălăjeni au concurat într-o competiţie de… pescuit


Cu ocazia Cupei “13 septembrie”, organizată în fiecare an de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum Sălaj, nouă echipaje de la toate subunităţile din judeţ s-au întrecut pentru locul 1, la competiţia desfăşurată la lacul Vârşolţ


Anul acesta se împlinesc 170 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, Ziua de 13 Septembrie-Ziua pompierilor din România rămănând un reper major în istoria armei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a organizat o serie de evenimente, unul dintre acestea fiind şi concursul de pescuit sportiv “Cupa 13 Septembrie-ediţia 2018”, competiţia s-a desfăşurat la lacul Vârşolţ.

Nouă echipaje cu reprezentanți de la toate subunitățile din județ au luat startul și și-au demonstrat abilitățile și măiestria de pescari. Poziția întâia a acupat-o echipajul de la inspectorat, fiind urmați îndeaproape de echipajele de la Secția de pompieri Șimleu Silvaniei și al Gărzii Ileanda.

Competițiile organizate vineri, atât cele dedicate mass-mediei locale la minifotbal și tenis de masă, cât și cele dedicate cadrelor la pescuit sportiv, minifotbal, volei și bowling, reprezintă o serie de activități sportive dedicate zile de 13 Septembrie, când se sărbătorește „Ziua Națională a Pompierilor”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj