Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după remiza de la Galaţi: “Am pierdut două puncte, dar vor mai fi şi alte echipe ce se vor încurca la Galaţi”


Antrenorul Zalăului crede că echipa sa a căzut fizic în ultimul sfert de oră şi din cauza oboselii, având în vedere că HC Zalău a avut de parcurs un drum de peste 12 ore până la Galaţi


 În etapa a II-a din Liga Naţională, HC Zalău a obţinut şi primul rezultat pozitiv din această stagiunea. Gruparea de sub Meseş a terminat la egalitate, scor 24 – 24 meciul de duminică de pe terenul celor de la CSM Galaţi, însă după cum au decurs ostilităţile în primele 45 de minute, Zalăul ar fi meritat o victorie.

După ce a condus cu 14 – 9 la pauză, iar în minutul 40 a avut 19 – 13, echipa lui Gheorghe Tadici nu a mai avut prospeţime pe final şi s-a văzut egalată. S-a terminat 24 – 24, însă în ultimele 5 secunde, sălăjencele puteau câştiga, însă Cristiana Nica a aruncat în bară.

”A fost un meci cu două reprize diferite. Atâta timp cât nu s-a instalat starea de oboseală după o deplasare de 12 ore şi de stat în maşină, lucrurile au decurs normal, dar în partea secundă, după minutul 45 când s-a instalat oboseala, au apărut o serie de greşeli, care normal că ne-au costat. Adversarele au venit peste noi, dar a fost şi o presiune a unei săli pline. Am avut meciul în mână, iar în final puteam  câştiga, însă Nica a aruncat în bară, în ultimele 5 secunde. Dar, au mai fost şi alte ratări înainte şi am luat câteva goluri care puteau fi evitate. Îmi pare rău că am pierdut două puncte, dar pe de altă parte, decât nimic este bun şi un punct. În mod cert vor mai fi şi alte echipe care vor pierde puncte la Galaţi, aşa cum s-a întâmplat şi în campionatul trecut”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Pentru HC Zalău urmează duminică meciul din etapa a III-a cu Dunărea Brăila, care va avea loc de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL