Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, sancţionat de FRH după meciurile amicale din vară!


Potrivit comunicatului Comisiei de Disciplină a FRH, antrenorul Zalăului a primit sancţiuni  la numai puţin de trei  jocuri de verificare în valoare de 2.800 de lei, pentru comportări nesportive faţă de arbitri! “Sunt nişte aberaţii şi utopii. În ultimii 30 de ani nu a mai existat aşa ceva”, a fost reacţia lui Tadici


Cu doar câteva zile înainte de startului noului sezon, HC Zalău a primit o veste nu tocmai bună din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRH. Astfel, antrenorul Gheorghe Tadici s-a ales cu trei amenzi după disputarea unor jocuri amicale în vară, pe motivul că ar fi avut comportări nesportive faţă de arbitri.

Este vorba de partida SCM Craiova – HC Zalău, desfăşurată la Cheile Grădiştei, jocul dintre SCM Rm. Vâlcea şi HC Zalau desfăşurat la turneul de la Vâlcea şi de meciul disputat de formaţia zălăuană cu Dunărea Brăila, tot în cadrul aceluiaşi turneu.

Cele trei sancţiuni primite de Gheorghe Tadici se ridică la 2.800 de lei, dar totodată a mai fost sancţionată şi Roxana Szoloşi cu 500 lei, pentru comportare nesportivă gravă la meciul dintre HC Zalău şi Dunărea Brăila. Toate sancţiunile au termen de achitare până în 7 septembrie, însă Gheorghe Tadici a făcut apel.

“Sunt nişte aberaţii şi utopii. În ultimii ani nu a mai existat aşa ceva, fapt ce le-am spus şi celor de la Comisie. Am făcut apel şi aştept să văd ce decizie va lua Comisia de Apel. Ar fi mai bine dacă am vorbi mai mult de handbal şi cum facem să rezolvăm problemele de handbal şi de performanţă. Toţi cei din Federaţie sunt plătiţi pentru a rezolva problemele de performanţă ale handbalului. Uitaţi-vă la rezultatele la juniori şi junioare şi apoi puteţi trage concluziile de rigoare”, a reacţionat Gheorghe Tadici.


Comunicatul Comisiei de Disciplină:

  1. In legatura cu sesizarea arbitrilor Chicus Constantin si Szabo Karol privind evenimentele de la jocul SCM Craiova si HC Zalau, desfasurat la Cheile Gradistei, comisia hotaraste: – Penalitate 300 de lei pentru profesorul Tadici Gheorghe, termen de achitare 07.09.2018, conform art. 43.1, lit.b, pentru comportare nesportiva grava (conform regulamentului disciplinar 2017/2018);
  2. In legatura cu sesizare arbitrelor Stoia Ana Maria si Florescu Diana la jocul SCM Rm. Valcea si HC Zalau din 17.08.2018, comisia hotaraste: – Sanctionarea profesorului Tadici Gheorghe cu penalitate 1.500 lei, termen de achitare 07.09.2018 conform art. 43.3, punctul 1 pentru comportare nesportiva fata de arbitrii, cu aplicarea 34.1 lit. K (regulament disciplinar 2018/2019);
  3. In legatura cu sesizare arbitrilor Samson Ovidiu si Trandafirescu Lucian privind evenimentele petrecute la jocul dintre HC Dunarea Braila si HC Zalau disputat la 18.08.2018 la Rm. Valcea, comisia hotaraste: – Sanctionarea sportivei Szolosi Roxana cu penalitate 500 lei, termen de achitare 07.09.2018 conform art. 50.2, lit. A pentru comportare nesportiva grava (Regula 8.9D) – Sanctionarea profesorului Tadici Gheorghe cu penalitate 1000 lei conform art. 43.3 punctul 1, data limita de achitare 07.09.2018 pentru comportare nesportiva grava fata de arbitrii cu aplicare art.33.1, lit.c (in urma audierii profesorului Tadici Gheorghe) Regulament editia 2018/2019.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL