Connect with us

LIGA I

Autovip Garden Şimleu Silvaniei s-a oprit în 16-imile Ligii Campionilor


Formaţia sălăjeană s-a calificat de pe primul loc din grupă, însă a fost eliminată de o echipă din Muntenegru în prima fază eliminatorii a competiţiei, în ciuda unui meci bun făcut de şimleuani


De câţiva ani, în ceea ce priveşte minifotbalul din judeţ, nu putem vorbi de lupta pentru supremaţie fără să includem şi Autovip Garden Şimleu Silvaniei. Gruparea de la poalele Măgurii este mereu o combatantă pentru primul loc, iar anul trecut a fost vicecampioana Sălajului, terminând în spatele celor de la Dia Guard Divino.

După ce au devenit campioni regionali, şimleuanii au ţintit şi mai sus, iar Autovip Garden a reprezentat, în premieră, judeţul Sălaj în noul sezon din Liga Campionilor, din Slovenia.

Chiar dacă au fost debutanţi în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, jucători grupării sălăjene nu s-au lăsat cuprinşi de emoţii şi au început “lansat” jocurile din Liga Campionilor, câştigând cu 3 – 1 în faţa celor de la Pruska Mesopromet Franca din Muntenegru.

Autovip şi-a continuat forma bună şi s-a impus şi în al doilea joc din grupă, trecând cu 2 – 0 de Mobile Service, din Kazakhstan.

În ultimul meci din faza grupelor, sălăjenii au dat peste israelieni de la Zenit Nord, şi de această dată jocul fiind câştigat de Autovip. Astfel, cu trei victorii, din tot atâtea posibie, formaţia de la poalele Măgurii s-a calificat în 16-imile Ligii Campionilor de pe primul loc din grupă.

În prima fază eliminatorie a competiţiei, şimleuanii au dat peste o altă echipă din Muntenegru, Valter. De această dată, jocul a fost mult mai echilibrat decât partidele din grupă, iar o ploaie deasă s-a abătut asupra terenurilor de joc din Terme Catez.

Chiar dacă ambele echipe au avut ocazii de a înscrie, muntenegrenii au fost mai exacţi în prima parte şi au avut avantaj minim, scor 2 – 1 la pauză.

Imediat după reluarea jocului, şimleuanii au restabilit egalitatea, după golul reuşit de Mihai Moş. Iar la scurt timp, Tudor Ulmeanu a fost aproape să-şi aducă echipa în avantaj însă şutul său a trecut puţin pe lângă poartă.

Din păcate, în urma unei aruncări greşite de la margine, jucătorii celor de la Valter au plecat pe un contraatac tăios, iar muntenegrenii au preluat din nou conducerea. În ciuda eforturilor şimleuanilor de a reveni din nou pe tabelă, cei care au înscris au fost tot muntenegrenii.

Astfel, drumul celor de la Autovip Garden Şimleu Silvaniei se opreşte în 16-imile Ligii Campionilor, însă băieţii merită aprecierile şi felicitările noastre pentru că a reprezentat judeţul Sălaj la cea mai importantă competiţie intercluburi.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 septembrie.


Valter (Muntenegru) – Autovip Garden Şimleu Silvaniei 4 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Adrian Dregan şi Mihai Moş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I